TOFED İBB Başkan Mevlüt Uysal görüştü

banner113

TOFED heyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret ederek, İstanbul Otogarı ve Anadolu yakasına yapılacak otogar konusunu görüştü.

banner114
GÜNDEM 09.04.2018, 13:22 09.04.2018, 13:27 Taşıma Dünyası
TOFED İBB Başkan Mevlüt Uysal görüştü
TOFED Başkanı Birol Özcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, UATOD Başkanı Mehmet Erdoğan’dan oluşan bir heyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal’ı, 3 Nisan Salı günü makamında ziyaret etti. Başkan Uysal ile yapılan görüşmede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu da hazır bulundu. Başkan Mevlüt Uysal ile yapılan görüşmenin ardından TOFED Başkanı Birol Özcan, Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. Yaptıkları görüşmenin çok olumlu bir havada geçtiğine dikkat çeken Birol Özcan, “Sayın Başkan ile otogarın ıslah edilerek yerinde kalması konusunu görüştük. İstanbul Otogarı’nın yerinde kalmasına yönelik bir niyet edindik. Aksaray’daki emniyet garajının da İstanbul Otogarı’na taşınması ile işlevselliğin daha artacağını belirttik. 1000 araçlık bir otoparkı da yapabileceğimizi söyledik” dedi.

Anadolu Otogarı 
Anadolu yakasına yapılacak otogar konusunun da gündeme geldiğini belirten Birol Özcan, “İstanbul Otogarı’nın yanı sıra Anadolu yakasına yapılacak otogar planları da görüşmemizde yer aldı. Kurtköy tarafına yapılması planlanan otogarla ilgili düşüncemizi ifade ettik. Bu otogarın konumunun ve büyüklüğünün sektörümüz için yeterli olmadığını, mahalle arasında kaldığını söyledik. Biz Mehmetçik Vakfı’nın bulunduğu araziye yeni otogarın yapılması görüşümüzü dile getirdik. Bunun yanı sıra 2 yolcu toplama merkezinin de sektöre katkı sağlayacağını anlattık. Taleplerimiz çok olumlu karşılandı. Sayın Başkan’a bu düşüncelerimizi içeren bir dosyayı da sunduk. Çok olumlu ve güzel bir görüşme oldu” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159