Ulaştırma Platformu Ödül Töreni 6 Eylül'de

banner113

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği; Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri, Sektör Üstün Hizmet Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Kurum Ödülü'nün verileceği Ulaştırma Platformu ödül töreni İTÜ ARI Teknokent'in ev sahipliğinde 6 Eylül'de yapılacak.

banner114
GÜNDEM 29.08.2016, 13:03 29.08.2016, 13:10 Taşıma Dünyası
Ulaştırma Platformu Ödül Töreni 6 Eylül'de
Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği; Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri, Sektör Üstün Hizmet Ödülü ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Kurum Ödülü'nün verileceği Ulaştırma Platformu:

Ödül Töreni'nde; TOBB Sektör Meclisi, TOFED, TOF, UYOF, IPRU, TTDER, İSTAB, TÖHOB, İETT, İstanbul Otobüs AŞ başta olmak üzere sektörün aktif lider kuruluşları ile ödül isim sponsorları OTOKAR, ISUZU, TEMSA, BRIDGESTONE başta olmak üzere sektörün lider firmalarının üst düzey yöneticileri bir araya geliyor. İTÜ ARI Teknokent'in ev sahipliğinde düzenlenecek ödül töreni, 6 Eylül 2016 günü 13:30'da Maslak ARI-3 Binasında gerçekleşecek. Tören öncesi düzenlenecek kokteylde, katılımcılar, otomotiv sektörüne yönelik inovatif projeleri olan girişimci firmaların projeleri hakkında bilgi alma imkanı da bulacaklar.

Ulaştırma Platformu Ödül Töreni'ni organize eden Kaptanlar Kulübü'nün kurucu koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk, “Her törende sektörün gelişimine katkıda bulunacak adımlar atmaya, yeni projeler başlatmaya çalışıyoruz. Sektörümüzün inovatif projelerle, girişimci firmalarla, teknokentlerle daha yakınlaşması, buradaki dünyayı incelemeleri, bir şekilde yer almalarına fırsat sağlamak amacıyla bu törenimizi, bu konuda örnek bir başarı ve liderlik sergileyen İTÜ ARI Teknokent'te yapacağız. Ev sahipliğini üstlenmelerinden dolayı da Teknokent yöneticilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dediler. ■

2016 Sektör Üstün Hizmet Ödülü Eşref Biryıldız'ın
Bu sene ikincisi verilecek Sektör Üstün Hizmet Ödülü, karayolu ulaştırma sektörüne uzun yıllar hizmet vermiş, sektör tarafından sevilen sayılan Eşref Biryıldız'a takdim edilecek. 2015 yılında ilk kez verilen ödül; Mehmet Buldurgan'a verilmişti. Her sene bir kişiye verilen Sektör Üstün Hizmet Ödülü, sektörümüze profesyonel olarak hizmetlerde bulunmuş, 60 yaş üstü, sektöre iz bırakmış kişiler arasından seçilerek veriliyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159