Yalçın Şahin’den Galip Öztürk’e yemek

banner113

MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e yönelik bir yemek verdi.

banner114
GÜNDEM 29.09.2018, 16:52 29.09.2018, 17:24 Taşıma Dünyası
Yalçın Şahin’den Galip Öztürk’e yemek
26 Eylül Perşembe akşamı düzenlenen yemeğe Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Sektörün duayen ismi Mehmet Özcan, TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Yıldız, UATOD Başkanı Mehmet Erdoğan, IPRU Başkanı Fatih Tamay, Metro Holding CEO’su Fatih Öztürk, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Metro Turizm’den Umut Kahraman, MAPAR Genel Müdürü Tanju Nayır, Otobüs Satış Müdürü Gökhan Çerioğlu ile davetliler katıldı. Yemekte sektörde yaşanan maliyet artışları ve sorunlar görüşüldü. 

MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin
’de Metro Turizm’in karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün en önde gelen firmalarından biri olduğunu belirterek, “Sayın Galip Öztürk yaptığı yatırımlar, oluşturduğu istihdam ve katma değerle hem ülkemiz hem sektörümüz için çok önemli bir değer. Öncelikle kendisine aramıza 2.5 yıllık bir ayrılıktan sonra ‘hoş geldin” diyoruz. Bundan sonraki süreçte yine ülkemize ve sektörümüze önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Sayın Galip Öztürk ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk de, tekrar ülkesine dönmenin mutluluğu içinde olduğunu belirterek, “Sektörde yaşanan ağır maliyet artışlarına yönelik çözüm önerilerinin içinde olmaya, bu çözüm önerilerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Öncelikle dile getirilen maliyet kalemleri arasında öne çıkan şehiriçi servislerinin kaldırılması veya ortak servis çalışmasına yönelik her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum” dedi. 

MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin günün anısına Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e bir hediye sundu. 











Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159