banner69

Anadolubank 24. yılını kutluyor

banner113

Anadolubank, bankacılık sektöründe başarılarla dolu 24 yılı geride bıraktı.

banner114
İŞLETME / İK 06.10.2021, 17:25 Erkan YILMAZ
Anadolubank 24. yılını kutluyor

1997 yılından bu yana yüzde 100 yerli sermayeyle hizmet veren Anadolubank, .son yıllarda online müşteri tabanının gelişmesi ve rekabetin dijitalde ağırlık kazanmasıyla Dijital Bankacılık yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Banka, risk yönetimi ilkelerinden ödün vermeden müşterilerine her türlü finansal ihtiyaçlarında yardımcı olabilmek için çalışıyor.

Namık Ülke: “ ürün ve hizmet kanallarımızı geliştirmeye devam edeceğiz.”

Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “24 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de müşteri memnuniyetini daima en önde tutarak ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Türkiye ve dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de müşterilerine kesintisiz ve yenilikçi hizmetler sunmayı sürdürdüklerinin altını çizen Ülke, şu sözleri kaydetti: “Değişim ve gelişimi birbirinden bağımsız olarak değerlendiremeyeceğimiz bir çağın içerisinde yol almaya devam ediyoruz. Özellikle bankacılık sektörü de birçok sektöre yön veren bir yapıda olması sebebiyle her geçen gün yeni ürünler ve çözümlerle hizmet portföyünü geliştiriyor. Biz de Anadolubank olarak ‘Müşteri Odaklı Bankacılık’ stratejimiz doğrultusunda ürün ve hizmet kanallarımızı geliştirerek, ülkemize, müşterilerimize, çalışanlarımıza ve tüm paydaşlarımıza değer katmaya devam edeceğiz.”

Anadolubank 

1997 yılında HABAŞ Grubu tarafından Özelleştirme İdaresi’nden satın alınan Anadolubank, bugün Türk bankacılık sektörünün dinamik ve saygın kurumları arasında yer almaktadır. 115 şubeyle müşterilerine hizmet veren Banka, çalışanları ve iş süreçlerini destekleyen bilişim teknolojileri sayesinde büyümeye ve kendini geliştirmeye devam etmektedir. Verimli, kârlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisiyle kısa sürede çağdaş bankacılığın tüm gereklerini yerine getirerek etkin bir yapılanmaya kavuşmuş, performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başarmıştır. Anadolubank bir Habaş Şirketler Grubu iştirakidir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159