banner69

OMSAN, şoförlerini onurlandırdı

banner113

OMSAN Lojistik, Titanic Business Kartal Otel’de düzenlediği törenle hem hizmetlerinde başarılı olan hem de hizmet yıllarının 10. ve 15. yılını geride bırakan şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarını verdi.

banner114
İŞLETME / İK 11.06.2014, 16:14 11.06.2014, 17:12 Taşıma Dünyası
OMSAN, şoförlerini onurlandırdı
OMSAN Lojistik, 10.06.2014 tarihinde, Titanic Business Business Kartal Otel’de düzenlediği törenle şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarını verdi.

Tören, OMSAN ailesinin en önemli üyelerinden olan hem hizmetlerinde başarı gösteren hem de hizmet yıllarının 10. ve 15. yılını geride bırakan şoförlerine OMSAN’ın başarısına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, yaptığı açılış konuşmasında, “OMSAN’ın başarılarının arkasında kendini sürekli geliştiren vizyoner bir ekibin olduğunu, burada ödüllendirmekten büyük mutluluk duydukları şoför arkadaşlarının da bu ekibin önemli birer üyeleri olduğunu” belirtti. 

OMSAN’ın, 1978 yılından bu yana müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sürekli değer yaratarak küresel bir lojistik şirket olma vizyonuna sağlam adımlarla ilerlediğini kaydeden Küçükertan, OMSAN’ın 2014 yılı ilk 5 ayında elde ettiği başarılara da değindi. Küçükertan, görevlerini büyük bir özveri, sabır ve titizlikle sürdüren OMSAN şoförlerine teşekkür ettiklerini belirterek sözlerini tamamladı.

Daha sonra söz alan OMSAN Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu ise OMSAN şoförlerinin çok yoğun bir eğitim sürecinden geçtiklerini, eğitimlerin etkinliğini arttırmak için OMSAN mühendislerinin Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörügeliştirdiklerini belirtti. Arıburnu, OMSAN şoförlerine; psikoteknik, yangın, anti-skid, defansif sürüş teknikleri, roll-over, yorgunlukla mücadele, emniyetli ve ekonomik sürüş teknikleri, müşteri ilişkileri yönetimi, kaza ve hasarların azaltılması, yük güvenliği, ilkyardım, akaryakıt dolum-boşaltımı, araç sürüş ve dinlenme süreleri gibi konularda, sektör ortalamasının oldukça üzerinde eğitim verildiğini ve verilen eğitimlerin belirlenmiş periyotlar ile tekrarlandığını sözlerine ekledi.

Tenteli Filo Müdürü Murat Kunduracı ise ödüllerin şeffaf kriterlere göre adilbir şekilde değerlendirilmesi sonucu kazananların belirlendiğini söyledi. Bulundukları her ortamda OMSAN şoförlerinin yüzlerini güldürdüğünü belirten Kunduracı, tüm sürücü arkadaşları ile gurur duyduğunu söyledi. 

Tören, OMSAN şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarınınverilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159