TEMSA üst yönetiminde 4 yeni atama

banner113

Sabancı Holding iştiraklerinden TEMSA Ulaşım Araçları, yönetim kademesinde yeni atamalar gerçekleştirdi.

banner114
İŞLETME / İK 05.03.2018, 10:50 05.03.2018, 11:00 Taşıma Dünyası
TEMSA üst yönetiminde 4 yeni atama
Sabancı Holding iştiraklerinden TEMSA Ulaşım Araçları, yönetim kademesinde yeni atamalar gerçekleştirdi. Daha önce diğer bir Sabancı Topluluğu şirketi Brisa’da, Tedarik Zinciri Yönetimi Direktörü olarak görev yapmakta olan Fatih Tunçbilek, Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. TEMSA Ulaşım Araçları Satış Genel Müdür Yardımcılığı’na ise, daha önce Temsa İş Makinaları’nda Satış Direktörü olarak görev yapmakta olan Hakan Koralp getirildi. Mali İşler ile Ar-Ge ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcılıklarına ise atamalar TEMSA Ulaşım Araçları bünyesinden gerçekleştirildi. Şirkette Mali İşler Direktörü olarak görev yapmakta olan Ural İnal, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, TEMSA Ulaşım Araçları Ar-Ge ve Teknoloji Direktörlüğü görevini üstlenen İbrahim Eserce, Ar-Ge ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna getirildi. ■ 


FATİH TUNÇBİLEK
Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden sonra Kocaeli Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Çalışma hayatına 1988 yılında Brisa’da başladı. 2010’dan beri Tedarik Zinciri Yönetimi Direktörü olarak görev alıyordu.


HAKAN KORALP
İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Satış temsilciliği, satış müdürlüğü, satış ve pazarlama direktörlüğü görevlerinde bulundu. 2011-2013 yılları arasında CCO olarak çalıştıktan sonra Vento Makina’da şirket ortağı oldu. Koralp, 2015 yılından bu yana Temsa İş Makinaları’nda Satış Direktörü olarak görev yapıyordu.


URAL İNAL
ODTÜ İktisat bölümünden sonra Çukurova Üniversitesi İşletme dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 1997 yılında Temsa Global Mali İşler bölümünde işe başladı, çeşitli kademelerde görev aldı. 2011 yılından bu yana TEMSA Ulaşım Araçları Mali İşler Direktörlüğünde idi.


İBRAHİM ESERCE
Üniversite eğitimini ABD’de Bridgeport Üniversitesi’nde aldı. Finansman uzmanı olarak Temsa Global’de iş hayatına başladı. 2001’den 2011’e kadar sırasıyla; Kalite, Üretim ve Ar-Ge Departmanları Müdürü olarak çalıştı. Türkiye’nin ilk Ar-Ge merkezi belgesinin Temsa tarafından alınması, üniversite-sanayi iş birliği içerikli ve teşviklendirilmiş inovasyon projeleri, 2006-2008 yıllarında Çukurova Üniversitesi Otomotiv mühendisliği bölümünün kurulması gibi çok sayıdaki rol model çalışmaların altına imza attı. 2011’den bu yana TEMSA Ulaşım Araçları Ar-Ge ve Teknoloji Direktörlüğü görevindeydi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159