Sinyal cihazına uluslararası tasarım ödülü

banner113

Arman Tasarım tarafından yaratılan ve Armas Elektronik tarafından üretilen Flare İnce Sinyal, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot 2014’te “Ürün Tasarımı” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

banner114
KARAYOLU 08.04.2014, 14:57 10.04.2014, 16:42 Taşıma Dünyası
Sinyal cihazına uluslararası tasarım ödülü
Arman Tasarım imzalı Armas Flare İnce Sinyal ürünü, tasarım dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Red Dot 2014’te büyük ödüle layık görüldü. Red Dot’ın uluslararası jürisi, Tasarımcı Murat Armağan ve ekibinin geliştirdiği Armas Flare İnce Sinyal ürününü yenilikçilik, tasarım ruhu, işlevsellik, estetik, teknik özellikler ve tüketiciye sağladığı fayda kriterleriyle ödül almaya değer buldu. 

Red Dot 2014’te Arman Tasarım’a ödül getiren, Armas Elektronik için tasarlanmış Flare Araç Üstü İnce Sinyal ürünü polis, kurtarma ve kamu güvenlik araçlarında kullanılmak üzere üretilmiş, ışıklı ve sesli uyarı sistemine sahip olan bir tavan sinyal cihazı. Farklı ölçü ve fonksiyonlara uyarlanabilmesi için modüler yapıya uygun üretim yöntemleri seçilerek tasarlanan ürünün alüminyum ekstrüzyon metodu ile üretilmiş gövdesi, yan fonksiyon birimlerinin üretim aşamasında kolaylıkla eklemlenebildiği bir taşıyıcı omurgayı oluşturuyor. 

Kullanılan led teknolojisi ile siren ve projektör mühendisliği sayesinde ince ve hafif bir görünüme sahip olan ürünün yan siren birimlerinden başlayan dinamik formunun ürün tüm çevresinde sürdürülmüş. Böylelikle fonksiyonel niteliği olan ürün, dengeli bir biçim diline ve tasarım bütünlüğüne sahip olmuş. 

Arman Tasarım, Red Dot 2014’te ayrıca Ermeksan firması için tasarladığı Fibermak Lazer Makinası ile de “Ürün Tasarımı” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü. 


ARMAN TASARIM HAKKINDA:

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Murat Armağan liderliğinde ürün tasarımı, tasarım mühendisliği, proje yönetimi ve ürün geliştirme danışmanlığı hizmetleri veren Arman Tasarım, tüketici elektroniği, endüstriyel ekipmanlar, kamusal teknolojiler, ambalaj, mobilya, kent mobilyaları, medikal gibi sektörlerde iddialı projeler geliştiriyor. 

Ürün geliştirme süreçlerinin titizlikle uygulayan,  tasarım, mühendislik ve üretim yöntemleri konularında uzman ekibi ile ürün sonucuna hızlı ve güvenli bir biçimde ulaşarak yüksek verimlilik sağlayan Arman Tasarım, sektöründe yaratıcılığı bilimsel metotlarla iş modellerine dönüştürerek, yüksek katma değer yaratıyor. Ürün geliştirme ve ürün çeşitlendirme stratejileri oluştururken yenilik ve katma değer yaratma kriterlerine öncelik ver firma, müşteri odaklı yüksek verimliliği hedefleyen projelere imza atıyor. 

Red Dot Design Awards 2014’te Ermaksan için tasarlanan ve iki yıllık yoğun bir çalışmanın ürünü olan Fibermak Lazer Makinesi ile de Red Dot Ödülü’ne layık görülen Arman Tasarım birçok proje yatırımında işverenlerinin tasarım, üretim ve satış üçgenindeki ihtiyaçlarını en yaratıcı ve verimli yöntemlerle çözüyor. Fibermak Lazer Makinesi ile alınan iF Design 2014 Ödülü; PARS Dijital Takograf cihazı, Fibermak Lazer Makinesi, Abkant Makinesi ve Diamond Akaryakıt Dispenseri ürünleriyle alınan Good Design 2013 Ödülü; Arkel Elektronik ile birlikte hayata geçirilen Arcode İnvertor Sistemi ile Good Design 2013’te alınan Takdir Ödülü ve 2012’de Design TURKEY’de Yatırım Ürünleri kategorisinde alınan İyi Tasarım Ödülü; Tümsaş A.Ş. tarafından üretilen Aura gösterge serisi ile Design Turkey 2012’de Kamusal Ticari Ürünler kategorisinde alınan İyi Tasarım Ödülü, Ecolinn Biyoçözünür Temizlik Serisi ile Ambalaj Ay Yıldızları 2011’de Gıda Dışı Ürün Ambalajları kategorisinde alınan Gümüş Ödül ve Biorichi Medikal Kozmetik Serisi ile Ambalaj Ay Yıldızları 2011’de  “Grafik Tasarımı” kategorisinde alınan Bronz Ödül, Arman Design’ın ulusal ve uluslararası ödülleri arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159