banner69

ASİS CT, Kütahya Belediyesi Özel Halk Otobüslerindeki ücret toplama sistemini yeniliyor

banner113

Akıllı şehir teknolojilerinde sunduğu anahtar teslim çözümlerle Türkiye geneline ve dünyanın 12 ülkesine ulaşan ASİS CT, Kütahya Belediyesi Özel Halk Otobüslerindeki ücret toplama sistemini yenilemeye başladı. Kütahya Belediyesi ile imzalanan sözleşme ile yeni akıllı ücret toplama sistemleri Mart ayı başında devreye girecek.

banner114
ASİS CT, Kütahya Belediyesi Özel Halk Otobüslerindeki ücret toplama sistemini yeniliyor

81 ilde ‘Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı’nı hayata geçiren yurt içi ve yurt dışına akıllı şehir çözümleri geliştiren Asis CT, Türkiye’de faaliyetlerini genişletiyor. Şirket Kütahya Belediyesi ile özel halk otobüslerini akıllı hale getirmek için 5 yıllık sözleşme imzaladı. Proje kapsamında otobüslere validatör ve pos kurulumları başlayacak.

Asis CT kuracağı akıllı ücret toplama sistemi ile birlikte Kütahyalılar cep telefonu uygulamasından bulundukları noktaya en yakın durak nerede, otobüs kaç dakika sonra durağa gelecek, bulunduğu duraktan geçen otobüs hatları gibi bilgileri görebilecek. Aynı zamanda yeni sistemle birlikte vatandaşlar kredi kartı ve cep telefonu ile ödeme yapabilecek. Akıllı ücret toplama ile birlikte NFC ve QR kod ile de ödeme yapılabilecek.

 Asis CT Genel Müdürü Fatih Gündoğan;  “Akıllı şehir çözümlerimizle Türkiye’de birçok ilde, belediyelerimizle çalışıyoruz. Kütahya Belediyesi özel halk otobüslerindeki ücret toplama sistemlerine çözüm ortağı olduk. Belediyelerimize teknolojik çözümleri, maliyet odaklı yaklaşımlarla sunuyoruz. Asis CT olarak geliştirdiğimiz elektronik ücret toplama sistemlerini, bugün dünyada 16 milyondan fazla kişi kullanıyor. Şehirlerin ihtiyaçları doğrultusunda çevre sorunlarından yolcu bilgilendirmeye, temizlikten güvenlik, analiz ve akıllı projeler üreten yenilikçi çözümlerimizle hizmet sunuyoruz. Asis CT olarak gelecekte de şehirlerimizin, ulaşım hatlarımızın konforunu ve teknolojisini arttırmak üzere çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

ASİS CT - City Technologies

ASİS CT-City Technologies, şehir teknolojileri alanındaki yeni vizyonuyla birlikte, Türkiye’nin 81 ilinde ve dünyanın 12 ülkesinde anahtar teslim çözümler sağlayan; şehirlerin ihtiyaçları doğrultusunda akıllı projeler oluşturarak, sürdürülebilir, yenilikçi çözümler üreten öncü bir marka olmuştur.

ASİS CT-City Technologies; Akıllı Şehir Danışmanlık Hizmetleri, Mobil İzleme Sistemleri, Kişi &Yolcu Sayma Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, Elektronik Ücret Toplama Sistemleri, Yolcu Bilgilendirme Sistemleri, Mikro Mobilite Çözümleri, Mobilite 360 Platform ve Elektronik Denetleme Sistemleri’ne ek olarak AR-GE projelerine de devam etmektedir.

Akıllı şehir çözümlerinde yerli ve millî teknolojisini üretmekten gurur duyan ASİS CT-City Technologies, geleceğin şehirlerini tasarlarken günümüzün şehirlerini de daha yaşanabilir hale getirmek için çözümler üretmeye devam etmektedir. ASİS CT-City Technologies, ileri teknoloji ile kurguladığı sistemleri ve şehir hayatına değer katan misyonuyla, akıllı şehir teknolojileri alanında bir dünya markası olmak üzere sağlam adımlarla ilerlemektedir.

*ASİS CT, Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.’nin “Şehir Teknolojileri” alanında tescilli markasıdır.

Asis Elektronik, kendi oluşturduğu ileri teknolojiyi kullanarak, “Akıllı Teknoloji Yönetimi” konusundaki tecrübesini Savunma, Siber Güvenlik, Şehir Teknolojileri ve Finansal Teknolojiler alanlarındaki çözümleri ile birleştirerek bu sektörlerde bir dünya markası olmak üzere sağlam adımlarla ilerlemektedir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159