BURULAŞ 12 Temsa Avenue aldı

banner113

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ, otobüs yatırımlarını sürdürüyor. Daha önce 15 Avenue araç alan BURULAŞ’ın filosuna 12 Avenue daha katıldı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 09.09.2014, 12:04 09.09.2014, 15:49 Taşıma Dünyası
BURULAŞ 12 Temsa Avenue aldı
BURULAŞ merkezinde BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, Otobüs İşletme Müdürü Erdinç Kalkan, FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ ile Hasan 
Özcelik, Temsa Bursa Yetkili Servisi Askar Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karadeniz katılımıyla düzenlenen törenle Temsa Avenue araçların teslimi gerçekleşti. 

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Toplu taşımacılıkta filomuzun kalitesini artırmak ve gençleştirmek hedefi ile yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 15 adet Temsa Avenue otobüs almıştık, 12 adet otobüsü daha bünyemize kattığımız için mutluyuz. Artan yolcu ihtiyaçlarına yönelik, işletmemizin menfaatleri doğrultusunda Temsa Avenue otobüslerini şehrimize kazandırdık” dedi.

Bursa ulaşımına konfor katıyor FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, “Avenue, işletme sürecinde sağladığı ekonomiklik ile taşımacıların öncelikli tercihi haline geldi. Avenue kenitiçi ulaşım sürecinde sahip olduğu konfor ile de yolcu memnuniyetini üst düzeye taşıyor. BURULAŞ ile önümüzdeki dönemde işbirliğimizin artarak süreceğine inanıyoruz” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159