Eskişehir ulaşımında HES KODU uygulaması başladı

banner113

İnternet üzerinden, Büyükşehir Belediyesi'nin destek merkezlerine giderek ve ALO 153 üzerinden Eskart eşleştirmesi yapan 200 bine yakın Eskart sahibi dışında Hes Kodu eşleştirmesi yapmayan hiçbir vatandaş tramvay ve otobüsleri kullanamayacak

banner114
Eskişehir ulaşımında HES KODU uygulaması başladı

Toplum sağlığı ve virüsün yayılmasını önlemek amacıyla alınan önlemlerden biri olan Toplu Taşımada Hes Kodu Uygulaması, Türkiye'nin birçok kentinden önce Eskişehir'de resmen başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin destek noktaları, muhtarlıklar ve devamında ALO 153 üzerinden sağlanan destek sayesinde kısa süre içerisinde on binlerce Eskart sahibinin eşleştirme yapması üzerine uygulama tramvay ve otobüslerde aktif hale getirildi. 200 bine yakın Eskart'ın vatandaşların kişiselleştirilmiş Hes Kodları ile eşleştirildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, uygulama kapsamında Hes Kodu eşleştirmesi yapmayan Eskart sahiplerinin toplu taşımadan faydalanamayacağını ifade ettiler. 

Eşleştirme işlemi için vatandaşların Aralık ayı sonuna kadar hafta içi mesai saatleri içerisinde ALO 153'ü arayarak destek alabileceklerini ifade eden yetkililer, www.eskisehir.bel.tr üzerinden de işlemin kısa sürede yapılabildiğini belirttiler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159