Eskişehir’de sağlık çalışanlarına 30 Haziran’a kadar ücretsiz ulaşım imkanı

banner113

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, korona virüsle mücadelede en önemli kahramanlarımız sağlık çalışanları için ücretsiz toplu taşıma hakkını 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzattı.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 23.03.2021, 14:21 23.03.2021, 14:37 Erkan YILMAZ
Eskişehir’de sağlık çalışanlarına 30 Haziran’a kadar ücretsiz ulaşım imkanı

Korona Virüsle Mücadele Eylem Planı gereği birçok tedbiri uygulayan ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarılarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, pandeminin kahramanları sağlık çalışanlarına da desteğe devam ediyor. Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından alınan karar gereği daha önce 31 Mart 2021 tarihine kadar geçerli olacağı duyurulan sağlık personeli ücretsiz toplu taşıma uygulaması, 30 Haziran 2021’e kadar uzatıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Vaka sayıları ne yazık ki artmaya devam ediyor. Bu da sağlık çalışanlarımızın işini her geçen gün daha da zorlaştırıyor. Bu süreçte özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onların emeklerinin karşılığını elbette ödeyemeyiz, ancak hayatlarını kolaylaştırmak bizim de görevimiz. Bu sebeple bütçelerine destek olmaları amacıyla kendileri için geçerli olan toplu taşımadaki ücretsiz uygulamasını tüm meclis üyelerimizin de desteği ile Haziran ayına kadar uzattık. Hayatlarımızı emanet ettiğimiz ve aylardır yoğun emeklerle yorulmadan bizler için çalışan sağlık personellerimize bir kez daha teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum. Sağlık çalışanlarımızın biraz olsun yükünü azaltabilmek adına tüm vatandaşlarımızı tedbirlere uyma konusunda bir kez daha uyarmak istiyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159