Geyve-Taraklı ilçesinde 37 km’lik beton yol çalışması tamam

banner113

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, “Pamukova Karapınar’da başlattığımız beton yol uygulamamızı daha sonra Geyve ve Taraklı’nın 9 mahallesinde 37 kilometrelik güzergahta tamamladık” dedi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 13.01.2021, 02:00 13.01.2021, 09:35 Erkan YILMAZ
Geyve-Taraklı ilçesinde 37 km’lik beton yol çalışması tamam

Taraklı ve Geyve ilçelerinde 9 mahalleyi sıkıştırılmış beton yol ile buluşturduklarını ve çalışmaların hayırlı olmasını temenni eden Başkan Ekrem Yüce, “Ulaşımda birçok alanda yeni yatırımları hayata geçiriyor, kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmalarıyla yollarımızı asfaltla buluşturmaya devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde de ilk kez silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulaması gerçekleştirdik. Pamukova Karapınar’da başlattığımız beton yol uygulamamızı daha sonra Geyve ve Taraklı’nın 9 mahallesinde 37 kilometrelik güzergahta tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kırsal yol ağlarına alternatif

Sıkıştırılmış beton yol çalışmalarının daha ekonomik ve uzun ömürlü olduğuna dikkat çeken Başkan Ekrem Yüce, “Öncelikle beton yol tamamen milli kaynaklarımızla üretiliyor. 37 kilometrelik güzergâhları kapsayan 9 mahallemizde de yaklaşık 40 bin metreküp beton kullandık. Kırsal yol ağlarında alternatif üreten, ömrü daha uzun olan beton yol uygulamasını inşallah daha geniş alana yayacak, ekonomik anlamda tasarruf sağlayacağız.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159