Özel toplu taşıma esnafına üç aylık ödeme

banner113

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karar sonrasında toplu taşıma hizmeti veren özel toplu taşıma araçlarına akaryakıt desteğinin ardından nakdi destek de sağlandı. ilk üç aylık dönem için merkezde hizmet veren özel toplu taşıma araçlarına günlük 400 TL, çevre ilçelerde hizmet veren kooperatiflere bağlı özel toplu taşıma araçlarına ise günlük 120 TL nakdi destek yardımı yapıldı. Böylece toplu taşıma esnafına, 21 Aralık 2020 tarihinde yaklaşık 10 milyon TL nakdi yardım desteği sağlanmış oldu.

banner114
Özel toplu taşıma esnafına üç aylık ödeme

.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere tüm toplum kesimlerine zor zamanlarında destek olmaya devam ediyor.Pandemi sürecinde vatandaşlar kadar esnafı da yalnız bırakmayarak sosyal belediyecilik anlayışıyla destek projelerini hayata geçiren Başkan Yavaş, çeşitli meslek grubu çalışanları ile iş yerlerini kapatan ya da işleri azalan esnafı da unutmuyor.

Ankara’da sosyal dayanışma kampanyaları başlatarak tüm Türkiye’ye örnek olan Başkan Yavaş, daha önce nakliyecilere, kağıt toplayıcılarına, taksicilere ve servisçilere gelir desteği verilmesini sağlarken şimdi de Başkent’te toplu taşıma hizmeti veren özel toplu taşıma araçlarına nakdi yardımda bulundu.

Başkan Yavaş’a teşekkür

18 Temmuz-15 Ekim 2020 tarihlerini kapsayan nakdi yardımı almaya başlayan Özel Toplu Taşıma Esnafı, Başkan Yavaş’a teşekkür mesajlarını ilettiler. Ankara Özel Halk Otobüsü Esnaf Odası resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, “Son derece zor günler geçiren esnafımıza, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gelir desteği verilmeye başlandı. Can suyu olan ödemelerin yapılmasını sağlayan ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, grup başkan vekillerimiz ve meclis üyelerimize teşekkür ederiz” denildi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159