Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım devam edecek

banner113

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, korona virüsle mücadelede en önemli kahramanlarımız sağlık çalışanları için ücretsiz toplu taşıma hakkını 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatma kararı ald

banner114
Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım devam edecek

Korona Virüsle Mücadele Eylem Planı gereği birçok tedbiri uygulayan ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen uyarılarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, pandeminin kahramanları sağlık çalışanlarına desteğe devam ediyor. Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından alınan karar gereği 31 Mart 2021 tarihine kadar özel ve kamuda çalışan sağlık personeli toplu taşımadan ücretsiz olarak yararlanacak.

2020 yılı Mart ayından itibaren sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım sağladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “Pandemiyi birlik beraberlik ve dayanışma içinde atlatacağımıza inanıyorum. Bu süreçte özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza sonuna kadar güveniyorum. Hayatlarımızı emanet ettiğimiz ve aylardır yoğun emeklerle yorulmadan bizler için çalışan sağlık personellerimize bir kez daha teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum. Sağlık çalışanlarımızın biraz olsun yükünü azaltabilmek adına toplu taşımadan ücretsiz yararlanmarı kararını 31 Mart 2021 tarihine kadar uzattık ve onların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159