Sakarya’ya yeni bir otoban çıkışı yapılacak

banner113

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek kente yönelik ulaşım yatırımlarını görüştü.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 16.10.2020, 16:44 16.10.2020, 16:49 Erkan YILMAZ
Sakarya’ya yeni bir otoban çıkışı yapılacak

Başkan EkremYüce, “Şehrimize yeni bir otoban çıkışı kazandıracağımızı açıklamıştık. Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede kamulaştırma çalışmalarımızı başlattık. Bakanımızla da yapım ihalesi sürecinin hızlandırılması için görüştük. Yine Karapürçek yolunun asfalt programına alınarak, bölgenin ve şehrimizin hizmetine sunulması için talepte bulunduk” dedi.

Başkan Yüce, şehrin güneyi için önem arz eden ulaşım projelerini de görüştüklerini belirterek, “Sakarya-Bilecik karayolundan Alifuatpaşa’ya bağlantıyı sağlayacak köprülü kavşak projesinin son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Hızlı tren hattının geçtiği bölgeye inşa edilecek proje ile ulaşımda oluşan sorunlar ortadan kalkacak, bölge ulaşımı rahat bir nefes alacak. Pamukova’da tren yolu geçidinin yer altına alınması için de Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza konuyu ilettik” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159