Argın Nakliyat, Otokar'dan 25 Semi Treyler aldı

banner113

Otokar, Iğdır merkezli Argın Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirdiği 25 Semi Treyler teslimatı ile birlikte firmanın filosundaki toplam treyler sayısı 90’a ulaştı.

banner114
LOJİSTİK 10.03.2015, 11:21 10.03.2015, 11:25 Taşıma Dünyası
Argın Nakliyat, Otokar'dan 25 Semi Treyler aldı

Geliştirdiği teknoloji ve ihtiyaca yönelik özel treyler tasarımları ile treyler pazarının başrolünü üstlenen Otokar, Argın Uluslararası Nakliyat’a teslim ettiği 25 adet tenteli semi-treyleri ile pazarda iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Her geçen gün artan pazar ihtiyacına akılcı ve hızlı çözümler üreten Otokar, Iğdır merkezli Argın Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirdiği bu teslimatla birlikte firmanın filosundaki toplam treyler sayısı 90’a ulaştı.


Teslimat törenine Argın Uluslararası Nakliyat adına Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Argın, Yaycılı Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yaycılı, Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder katıldı. Argın Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Argın, “Otokar Tırliner’ı seçmemizdeki en önemli nedenlerden biri markanın verdiği güven. Tabii, geniş servis ağı, araçların üstün teknolojisi, kalitesi ve yüksek ikinci el değerleri de belirleyici” dedi.

Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, “Argın Uluslararası Nakliyat’ın filo genişletme çalışmalarında Otokar’ı tercih etmesi bizim için gurur verici. Kendilerine yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.  ■

OTOKAR TIRLINER TENTELİ SEMİ-TREYLER

Kuru yük taşımacılığı için geliştirilen Tırliner semi-treylerler, 385/65 R 22.5 lastik ebatlı ve 2.70 iç net yüksekliğe sahip. Araçta, iç yüksekliğini 2.750-2.800-2.850 mm yapacak şekilde araç seyrine imkan veren pimli tavan kaldırma sistemi bulunmakta. Yükleme kolaylığı sağlamak adına arkadan öne doğru tavan ve yanların beraberce kayarak araç brandasının komple açılabilmesine imkan veren kayar tente sistemi de yine Tırliner’ın özellikleri arasında.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159