Bergama Tır ve Kamyon Garajı’na kavuşuyor

banner113

Tarihi geçmişiyle bir dünya markası olan Bergama’nın en önemli eksiklerinden birisi daha ortadan kalkıyor. Bergama Tır ve Kamyon Garajı’nın biran önce hizmete girmesi için gerekli çalışmalara hızla devam ediliyor.

banner114
LOJİSTİK 18.02.2021, 23:42 Erkan YILMAZ
Bergama Tır ve Kamyon Garajı’na kavuşuyor

Yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş ile yerinde incelemek üzere Tır ve Kamyon Garajı inşaat sahasına giden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde halkımıza sözünü vermiş olduğumuz vaatlerden birisi daha gerçek oluyor. Söz verdiğimiz gibi en kısa sürede Tır ve Kamyon Garajı’mızı hizmete alarak, ilçe merkezinde birçok cadde ve sokakta kamyon ve tırların oluşturduğu düzensiz parklara son vereceğiz” dedi.

Daha önceden garaja geçiş için gerekli olan 18 metre uzunluğunda, 5,5 metre genişliğindeki köprünün yapımına başlandığını ve köprünün yaklaşık 80 bin liraya mal edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Köprünün yapılması ile Tır ve Kamyon Garajı yol güzergahı üzerinde bulunan en önemli sorun çözüme kavuşmuş oldu. İslamsaray Mahallesi Vakıflar üstü mevkiinde faaliyete başlayacak olan garajın umumi wc, banyo ve giriş güvenlik binası inşaatınıda tamamlamış bulunuyoruz” dedi.

Tarihi şehir Bergama’da cadde ve sokaklara gelişi güzel bırakılan tır ve kamyonların, ilçede yaşayan herkesin ortak sorunlarından birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Koştu, “Göreve geldiğimiz ilk günden söz verdiğimiz projelerimizi yapmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Bu projelerimizden birisi de Tır ve Kamyon Garajıydı. DSİ ‘den kanal boyu yol ve beton sulama kanalı üzeri köprü geçiş izinlerini ısrarlı takiplerimiz neticesinde olumlu olarak sonuçlandırdık. Yıllardır bekleyen bu engelin aşılmasıyla birlikte Tır ve Kamyon Garajı’mızın biran önce faaliyete başlaması için önünde hiçbir engel kalmamış oldu. Garaj hizmete başlayınca vatandaşlarımız düzensiz parklardan kurtulacak. Tır ve kamyoncu esnafımızın mal ve can güvenliğini de sağlamış olacak” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159