En iyi kamyon sürücüsü Güvenok Lojistik'ten

banner113

Ulusal DAF Sürücü Yarışması’nın şampiyonu olan Turhan Öz, Güvenok Lojistik'te çalışıyor.

banner114
LOJİSTİK 18.09.2019, 13:39 18.09.2019, 16:16 Taşıma Dünyası
En iyi kamyon sürücüsü Güvenok Lojistik'ten
Ulusal DAF Sürücü Yarışması’nın şampiyonu olan Turhan Öz’ün çalıştığı firma, Güvenok Lojistik, sektörde en önde gelen ulusal firmalardan biri. 1998 yılında kurulan Güvenok Lojistik akaryakıt sektöründe güvenli ve kaliteli taşımacılığı amaç edinerek kısa zamanda başarılı bir büyüme gerçekleştirdi. Kaliteli, güvenli ve kanunlara uygun operasyonlar sayesinde akaryakıt taşımacılığı sektöründe en başarılı firmalardan biri haline geldi. 

2006 yılında yaptığı atılım ile, Türkiye’nin en büyük kuruluşlarının depolar arası taşımalarını yapmaya başladı. Müşteri odaklı güvenli ve kaliteli taşımacılığı merkez alan bir yaklaşımla sektöre yön veren firmalar arasında yerini aldı. 12 şubesi olan Güvenok Lojistik akaryakıt taşımacılığı dışında gaz, ihrakiye, jet-al uçak yakıtı, deniz araçları yakıtı gibi taşımacılıklar da yapmakta.   

Turhan Öz, Güvenok Lojistik’le ilgili tecrübelerini bu cümlelerle anlattı: “Güvenok Lojistik, sürekli büyüyen, yenilikçi eğitimlere, kanun ve kurallara önem veren bir firmadir. Genç bir yönetim kadrosuna sahip olan firma, sürücü kadrosunu da geliştirmekte. İlk işe başladığımda 80 kişilik olan sürücü kadrosu bugün itibarıyla 450 kişi oldu. Bilgi ve tecrübelerimi yeni operatör arkadaşlarıma, şirket içi eğitimlerle aktarma şansı buluyorum. Guvenok Lojistik’te çalışmaktan çok memnunnum.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159