banner69

İki lojistik devi güçlerini birleştirdi

banner113

Dünyanın en köklü iki lojistik şirketi güçlerini birleştirdi. 1833’te İngiltere’de kurulan Good Logistics ile 1866’da İskoçya’da kurulan Denholm Logistics, 1 Ocak 2024 itibarıyla Denholm Good Logistics çatısı altında faaliyet göstermeye başladı. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Levent Aydinç, birleşmenin gücüyle 2024 yılı ciro artışını yüzde 25 düzeyinde hedeflediklerini açıkladı.

banner114
LOJİSTİK 05.01.2024, 12:17 05.01.2024, 14:28 Erkan YILMAZ
İki lojistik devi güçlerini birleştirdi

Birleşik Krallık merkezli iki küresel lojistik devi Good Logistics ve Denholm Grubu güçlerini birleştirdi. Good Logistics adıyla Türkiyede de hizmet veren şirket, 1 Ocak 2024 itibarıyla Denholm Good Logistics adıyla faaliyet göstermeye başladı. Şirketin Türkiye Genel Müdürü Levent Aydinç, 2024’ün zor bir yıl olacağı aşikâr. Ama bu güç birlikteliği zorlukları daha kolay aşmamızı, her coğrafyada daha güçlü ve enerjik olmamızı sağlayacak.” diye konuştu. İki küresel lojistik devinin başta Birleşik Krallık, ABD, Uzak Doğu ve Orta Doğu olmak üzere dünya genelinde güçlü bir altyapıya sahip olduğunu da vurgulayan Aydinç, Güç birliği sonrası oluşan sinerji, hizmetlerimizde önemli bir verimlilik artışı sağlayacak. Bu da müşterilerimize rekabet avantajı olarak yansıyacak.” dedi.Aydinç, NVOCC lisansları sayesinde deniz yolu taşımacılığında gemisi olmayan armatör olarak hareket edebildiklerini ve kendi konşimentolarını düzenleyebildiklerini anlattı. IATA sertifikasıyla hava kargo hizmetleri sunduklarını da dile getiren Aydinç, ayrıca Birleşik Krallıkta yerinde gümrükleme yetkisi olan az sayıda şirketten biri olduklarına dikkati çekti.

2024 birleşmenin gücüyle büyüme yılı olacak”

Aydinç, Büyüme beklentilerimizi yüzde 15 düzeyinde tutuyorduk. Denholm Good Logisticsin yaygın küresel ağının da katkısıyla 2024 yılında ciro bazında büyüme hedefimizi yüzde 25 olarak güncelledik. Birleşme ile daha da güçlenerek hali hazırda da hizmet verdiğimiz yedek parça, ambalaj ürünleri, demir çelik ve tehlikeli madde başta olmak üzere farklı sektörlerden müşterilerimize hızlı, güvenli ve kaliteli lojistik hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Birleşik Krallık merkezli 2 küresel lojistik devi

İngilterede 1833te John Good adıyla kurulan Good Logistics, 2 asra yaklaşan tecrübesiyle dünyanın en köklü lojistik şirketleri arasında yer alıyor. İskoçyada 1866da kurulan Denholm Grubu ise lojistik, deniz ürünleri ve endüstriyel hizmetler alanlarında faaliyet gösteriyor. Grup bünyesindeki Denholm Logistics, küresel entegre lojistik çözümleri ve liman hizmetleri ile dünyanın önde gelen şirketleri arasında bulunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159