banner69

Koluman’dan Reysaş’a 150 araç teslimatı

banner113

Reysaş Lojistik filosuna 100 Mercedes çekici, 50 adet Koluman Mega Perdeli Semi Treyler kattı. 150 adetlik araç teslimatının önemli bir bölümü Hama Oto Kiralama tarafından gerçekleştirildi.

banner114
LOJİSTİK 06.05.2014, 15:21 06.05.2014, 16:25 Taşıma Dünyası
Koluman’dan Reysaş’a 150 araç teslimatı
Koluman Otomotiv, Hama Oto Kiralama ve Reysaş Lojistik arasında gerçekleştirilen teslimat töreni 5 Mayıs Pazartesi günü Koluman Otomotiv Samandıra tesislerinde düzenlendi. Törene Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, Koluman Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Bölge Müdürü Ali Saltık, Cekici Satış Müdürü Aytekin Yeşil, Hama Oto Kiralama Genel Müdürü Kenan Çetin, katıldı. 

Kiralama ile biz işimize odaklanıyoruz 

Törende konuşan Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, filo kiralama da öncülük yaptıklarını ve diğer firmaları da cesaretlendirdiklerini söyledi: İlk olarak 2011 yılında filo kiralama yaptık. Yeni yatımla da anlaşmayı yenilemiş olduk. Araçların işletmesine Hama baksın, biz kendi işimize odaklanalım. Bu iş modeli ile araçlara ayıracağımız finansmanı diğer lojistik operasyonlarında kullanma fırsatı elde edebiliyoruz. Araçların operasyonel giderleri, bakım gibi maliyetlerle zaman harcamayarak enerjimizi doğru yere kanalize edebiliyoruz. Hatta gelecek iki yıla yönelik hedefimiz mevcut filomuzun tamamını satıp, tüm filoyu Hama Oto Kiralama ile beraber yürütmek”. 

Koluman’dan yılın en büyük teslimatı 

Koluman Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, Reysaş ile 25 yıllık bir işbirliği süreci bulunduğunu, 150 adetlik teslimatın bu işbirliğinde önemli bir kilometre taşı olduğunu vurguladı: 100 çekici ve 50 treyler ile bu yılın en büyük teslimatını da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Lojistik sektörüne hizmet sürecini bir bütün halinde sunabiliyoruz. Lojistik sektörü giderek işleyiş ve çalışma biçimi ile kurumsallaşma yolunda.  Bu kurumsal yapılar kiralama sektörünü de geliştiriyor. Hama Oto Kiralama olarak 700’ün üzerinde araçla çalışıyoruz. Avrupa’da lojistik firmalarında kiralama oranı çok daha yüksek seviyede. Her 3 araçtan biri kiralık. Bu yapı lojistik firmalarına sermayelerini daha iyi kullanma şansı da veriyor. Türk lojistik firmaları da bu yolu izlemeye başladı. Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Durmuş Döven ve ekibine Mercedes markasını ve bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum.”

Koluman Treyler ürün gamı büyümeye devam edecek 

2010 yılından beri kendi marka adlarıyla treyler üretimi yaptıklarını belirten Koluman Motorlu Araçlar İstanbul Bölge Müdürü Ali Saltık, “Tüm tasarım ve üretim Türk mühendislerinin imzasını taşıyor. Tenteli damper, sal, kılçık ve tanker üretimlerimiz ile kalitemizi ve Pazar payımızı düzenli olarak artırıyoruz. Türkiye’nin ağır vasıta parkı yaşlı ve değişim kaçınılmaz. Bunun bugünden yarına olması çok zor. Ancak taşımalarımızı uluslar arası standartlarda güvenli ve çevreci bir anlayışla yapmak istiyorsak, daha genç filolara sahip olmamız gerekiyor. Koluman Treyler ürün gamımızı tüm sektörlere hizmet verecek şekilde genişleterek, müşterilerimize en kaliteli  ürünleri sunmaya devam edeceğiz. Sayın Durmuş Döven ve ekibini Koluman Treyler markası tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.



Koluman Otomotiv, Hama Oto Kiralama ve Reysaş Lojistik arasında gerçekleştirilen teslimat töreninde: Durmuş Döven, Kaan Saltık, Ali Saltık, Aytekin Yeşil, Kenan Çetin

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159