Lojistik sektörü UKAT’ın iftar yemeğinden bir araya geldi

banner113

Uluslararası Karayolu ile Yük Taşımacıları ve Acenteleri Derneği (UKAT) pandemi nedeniyle ara verdiği geleneksel iftar yemeklerine bu yıl kaldığı yerden devam ediyor. Uzun zamandır bir araya gelemeyen sektör temsilcileri, UKAT’ın düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

banner114
LOJİSTİK 08.04.2022, 10:32 Erkan YILMAZ
Lojistik sektörü UKAT’ın iftar yemeğinden bir araya geldi

UKAT Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği, Konak Best Western Hotel’de düzenlendi. İftara, UKAT Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Turan, Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Enver Kök, İzmir Kültür ve Turizm Müdürü Murat Karaçanta, Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Sabah, İzmir Yolcu Salonu Gümrük Müdürü Mahsum Bağırtan, Aliağa Gümrük Müdürü Yılmaz Dokumacı, Barsan Gümrük Müşaviri Cuma Uysal, Ege Ekspres kurucusu Nuri Kuyumcu ve UKAT Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Savaşan ile çok sayıda davetli katıldı.

UKAT Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Turan, “Pandemi nedeniyle sektör temsilcilerimiz ile birlikte uzun zamandır bir araya gelemiyorduk. Düzenlediğimiz iftar yemeğiyle tekrar birlikte olmak sektörle ilgili görüş alışverişinde bulunma imkânı bulmak hepimizi sevindirdi. Geleneksel iftar yemeğimize katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl yeniden Ramazan ayının bereketli sofrasında buluşmayı diliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159