Lokal Enerji’ye 63 MAN TGS çekici

banner113

Lokal Enerji, MAN’dan satın aldığı 63 aracı teslim aldı.

banner114
LOJİSTİK 07.05.2014, 17:12 07.05.2014, 17:32 Taşıma Dünyası
Lokal Enerji’ye 63 MAN TGS çekici
150 araçlık filosuyla Türkiye Petrolleri, BP, GEFCO ve DHL gibi dev markalara hizmet veren Lokal Enerji operasyonel gücünü artırdı. 

Lokal Enerji’nin filosuna katılan MAN TGS 18.400 BLS ADR'li çekicilerin teslimatı Ankara MAN Fabrikası’nda gerçekleşti. 

Törende konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Tuncay Bekiroğlu, MAN’ın 256 yıllık bilgi birikimine vurgu yaparak, “MAN araçları, tüm dünyadaki Ar-Ge merkezlerinde, daha düşük yakıt sarfiyatı, daha yüksek dayanıklılık, daha yüksek ekolojik hassasiyetler ve daha ekonomik işletme maliyetleri için sürekli geliştiriliyor. MAN kamyon ve otobüsleri, işte bu yüzden dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen araçları arasında yer alıyor. Lokal Enerji’nin mevcut filosunun önemli bir bölümü MAN araçlardan oluşuyordu. Şimdi bu toplu satın almayla bir bakıma MAN kalitesine duydukları güveni de tescil etmiş oluyorlar” dedi.

İşletme maliyetinin düşüklüğü tercihimizi belirledi 

Lokal Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım ise, “Yıllardır MAN araçlarla operasyon yapıyoruz. Filomuzda 51 MAN aracımız var. “Yine MAN'ı tercih ettik, MAN‘ın konforlu ve dayanıklı oluşu ile işletme maliyetinin düşük olması ve yaygın servis ağı gibi nedenlerden dolayı daha uzun yıllar MAN’la çalışmaya kararlıyız” şeklinde konuştu.

MAN Finance kredisi kullanıldı

Lokal Enerji, 63 araçlık toplu satın almayı MAN Finance kredisi kullanarak gerçekleştirdi. MAN Finance Genel Müdürü Vahit Altun, kolay finansman olanaklarıyla müşterilerin etkin sonuca ulaşmasını sağladıklarını vurgulayarak, “MAN Finans olarak, şimdi Lokal Enerji örneğinde olduğu gibi nakliyat, sevkiyat ve enerji alanlarında sunduğumuz ürünler ve hizmetlerle sektöre destek olmaya devam edeceğiz” dedi.


Teslimat törenine Lokal Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldırım, KARPET Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, Lokal Enerji Ticaret Müdürü İlker Baştekin ve Lojistik Müdürü Kadri Tamaz, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’yi temsilen Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Tuncay Bekiroğlu,  Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara, MAN Finance Genel Müdürü  Vahit Altun,  MAN Bayi Koordinatörü Özgür Özdil, MAN Otomotiv Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Genç ve Genel Müdürü Ferat Genç katıldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159