Mağdenli Nakliyat'ın, Renault Trucks yatırımı

banner113

Mehmet Mağdenli tarafından 1982 yılında kurulan Mağdenli, 80 araçlık filosunu, teslim aldığı Renault Trucks Premium çekicilerle genişletiyor.

banner114
LOJİSTİK 19.08.2014, 16:01 20.08.2014, 10:49 Taşıma Dünyası
Mağdenli Nakliyat'ın, Renault Trucks yatırımı
Müşterilerine güvenilir, hızlı ve ekonomik hizmet sağlamayı amaç edinmiş olan Mağdenli 45 yıla dayanan tecrübesiyle öncelikle  ağır nakliye  projelerinde ve kara yolu taşımacılığın ana dallarında  Türkiye’de taşımacılığın önde gelen isimlerinden biri. Gelişmiş ve teknolojik olanaklardan yararlanarak müşterilerine organize bir nakliye, gümrükleme ve danışmanlık hizmeti veren şirket, filo genişletme çalışmalarında Renault Trucks’ı tercih etti. Yakıt tasarrufunda öncü Renault Trucks çekiciler ile müşterilerine en uygun nakliye hizmeti vermeyi hedefleyen Mağdenli , 5 yeni Renault Trucks Premium çekici teslim alarak Türkiye  filosundaki Renault Trucks sayısını 42’ye çıkardı. Böylece, toplam araç sayıs 85’e ulaştı.

Teslimat törenine Mağdenli Nakliyat ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Topçu ve Marmara Bölge Müdür Yardımcısı Sadık Baş katılırken, Renault Trucks adına da Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk  hazır bulundu.

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Gülçin Topçu, “Nakliye sektöründe her geçen gün artan maliyetler nedeniyle, filo genişleme çalışmalarımızda sahip olma maliyetlerinin yanı sıra yakıt tasarrufu ve işletme maliyetleri öncelikli tercih kriterlerimizdendi. Filomuzda halihazırda bulunan Renault Trucks ürünlerinden kalitenin yanı sıra rakip markalara göre üstün yakıt tüketimi değerlerini gördük. Geniş periyodik bakım aralıkları ve yaygın servis ağının olması, Renault Trucks markasını tercih etmemize destek oldu” dedi.

Tolga Küçükyumuk ise “Böylesi deneyimli bir nakliye şirketiyle çalışmak bizim için gurur verici. Mağdenli, 2011 yılındaki 37 adet Türkiye için  ve üç adet  Kazakistan için olmak üzere  almış olduğu 40 adet Renault Trucks çekicininardından bu yıl da markamızı tercih etti. Mağdenli, Renault Trucks markasının yakıt tüketimine yönelik geliştirdiği Optifuel Infomax bilgi sistemi ve sürücü eğitimi programlarından etkin bir şekilde yararlanıyor. Bu nedenle, müşterimizin Renault Trucks ürünlerinin sağladığı avantajlardan tam olarak faydalandığını söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz yatırımın ardından filo genişleme çalışmalarında Renault Trucks markasını tercih ettikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159