banner69

Nomad Lojistik, 22 Renault Trucks K Serisi kamyonlar ile filosunu güçlendirdi

banner113

Mutaş, taşıma operasyonlarını Carbon Holding çatısı altındaki kardeş şirketi Nomad Lojistik ile yürütüyor. Nomad, bu sahadaki manzeyit nakliye operasyonları için 22 adet Renault Trucks K520 8x4 XTREM kamyonları ile filosunu güçlendiriyor.

banner114
LOJİSTİK 19.11.2020, 18:11 19.11.2020, 18:20 Taşıma Dünyası
Nomad Lojistik, 22 Renault Trucks K Serisi kamyonlar ile filosunu güçlendirdi

Nomad Lojistik’in yeni araçları, Beşçam Şantiyesi’nde Nomad Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ulaş Günaçar’a teslim edilirken Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Bayi Ağı Geliştirme ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Özgür Fırat, İş Geliştirme Müdürü Ege Başsallar, İnşaat ve Üstyapı Satış Müdürü Arda Girgin ile Özmutlubaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mutlubaş ve Satış Direktörü Engin Demirel de teslimata katıldılar.

Mutaş Madencilik, yıllık 20 milyon tonluk saha çalışmasından ortalama 400 bin ton manyezit üretimi gerçekleştiriyor. Şantiyelerinde yol profili iyi olsa da ağır tonaj nedeniyle zorlu koşullarda çalışıldığının altını çizen Ulaş Günaçar; “Maden sahalarında araçların dayanıklılıkları kadar verimlilikleri, yakıt tüketimleri ve servis hizmetleri önem taşıyor. Bu önemli kriterleri göz önünde bulundurduğumuzda Renault Trucks K serisi kamyonları tercih ettik. Tek seferde 45 tonluk yükü taşıyan bir aracımız, günde 50 sefer, ayda 5bin km gibi bir yol yapıyor. Km’ler çok yüksek olmasa da tonaj nedeniyle yakıt tasarrufu bizler için önemli. Bu anlamda araçlarımız yeni de olsa filomuzdaki diğer araçlar ile kıyasladığımızda iyi bir yakıt tüketimi yakaladık” dedi.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ise Mutaş’ın Beşocak şantiyesinde katıldığı teslimat töreninde ocakları ve araçların güzergahlarını detaylı olarak inceledi. Delepine; “Mutaş Madencilik ve Nomad Lojistik, kilometrelerce uzanan manyezit damarlarının işlenmesi için çok özverili ve profesyonel bir çalışma sahası kurmuş. K serisi kamyonlarımız ile çalışmalarının verimliliğine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Özellikle maden ve inşaat alanları için geliştirilen K serisi, alanındaki en güçlü ve en dayanıklı kamyonlardan biri. K XTREM ile işletmelerin ton başına maliyetleri optimize ediyoruz. Güçlendirilmiş özellikleri ile K XTREM, maden sahalarının tüm zorluklarında işi kolaylaştırıyor. Mutaş’ın K XTREM avantajlarını deneyimleyecekleri için çok mutluyuz” şeklinde açıkladı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159