Otokoç’tan Murat Lojistik 18 Ford Cargo

banner113

Otokoç, Murat Lojistik Ekspres’e 18 Ford Cargo teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
LOJİSTİK 06.08.2014, 15:08 06.08.2014, 15:14 Taşıma Dünyası
Otokoç’tan Murat Lojistik 18 Ford Cargo

Ağır ticari vasıta pazarının öncü bayisi Otokoç, İstanbul Kamyon Şubesi’nde dondurulmuş gıda nakliyesi ve zincir mağaza tedarikçisi olarak faaliyet gösteren Murat Lojistik Ekspres’e tümü 2526 HR Ford Cargo olmak üzere 18 araçlık kamyon teslimatı daha gerçekleştirdi. Satışı gerçekleştirilen araçların teslimatı İstanbul’da Murat Lojistik Ekspres Taşımacılık Yönetim Kurulu Üyesi Celal Yüksel, Otokoç Otomotiv İstanbul Kamyon Satış Müdürü İsmail Yılmaz ve Otokoç Otomotiv İstanbul Kamyon Satış Danışmanı Çağdaş Kaleli’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Araç parkında 220 adet araç bulunan Murat Lojistik ve Ekspres, bu teslimatla filosunu güçlendirerek Ford Cargo araç sayısını da 100’e yükseltmiş oldu. Celal Yüksel teslimat sırasında yaptığı konuşmada “ Filo sayımızdaki artış bizi sektörümüzde gün geçtikçe daha güçlü bir konuma getiriyor, ihtiyaçlarımızı en hızlı ve uygun şekilde karşılayan Otokoç ile işbirliğimiz gelecekte de artarak devam edecek” şeklinde konuştu.


Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Otokoç, Türkiye’deki
Ford Truck marka kamyonların yüzde ¼ ’ünün satışını tek başına gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159