Romanya Bölgesi İçin Frigo ve Tenteli Nakliye Hizmetleri

banner113

Dünyanın pek çok farklı bölgesi ile ülkemiz olan Türkiye’yi birbirine direkt olarak bağlamakta olan çeşitli ticaret yolları, pek çok farklı tarz ve niteliklerde olabilmektedir.

banner114
LOJİSTİK 14.08.2021, 12:17 Erkan YILMAZ
Romanya Bölgesi İçin Frigo ve Tenteli Nakliye Hizmetleri

Özellikle günümüzde en çok tercih edilen ticaret yolları arasında en üst sırada yer alan karayolu hizmeti de bu noktada oldukça büyük bir önem teşkil etmektedir. Ülkemiz olan Türkiye ile Avrupa’nın pek çok farklı ticaret merkezini direkt olarak birbirine bağlamakta olan birçok farklı karayolu hattı da bu bağlamda oldukça önemlidir. Söz konusu bu kapsamda da Romanya nakliye çalışmaları çok daha değerli bir hale gelmektedir.

Türkiye ile Romanya Arasında Frigo Nakliye İşleri

Özellikle Türkiye ile Romanya bölgesinde arasında Romanya frigo nakliye firmalarıçalışmaları ile sektör içerisinde adından büyük oranda söz ettirmeyi başarmış olan Saygınlar Nakliyat firmamız, sektöründe lider ve öncü düzeyde çalışmalarıyla tanınmaktadır. Profesyonel düzeydeki lojistik çalışmaları ve değerli müşterilerinin memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmakta ile tanınmakta olan markamız, oldukça zengin bilgi içerikli ve geniş donanımlı işletme web sitesine de sahip olması ile öne çıkmaktadır. Oldukça modernize ve yenilikçi düzeydeki hizmet düsturu ile kendi alanında en çok tercih edilen işletmelerden bir tanesi olan firmamız, oldukça geniş kapsamlı bir hizmet portföyüne de sahiptir. Rumenler veya Romanyalılar, nüfusunun çoğunluğu Doğu Avrupa'da ve Balkanlar'da yaşayan bir etnik gruptur. Rumenler Romanya nüfusunun çoğunluğunu oluştururlar. Rumenlerin komşu bir ülke olan Moldova'da yaşayan bir etnik grup olan Moldovalılarla dil ve kan bağları mevcuttur.

Uluslararası Düzeyde Hizmet ve Kalite Standartları

Uluslararası hizmet ve kalite standartları kapsamında Romanya parsiyel nakliyeçalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam etmekte olan Saygınlar Nakliyat firmamız, kendi alanında en çok tercih edilen işletmeler arasında da en üst sıralarda yer almaktadır. Saygınlar Nakliyat markamız;

Oldukça geniş donanımlı hizmet portföyü ve

Direkt müşteri memnuniyeti odaklı firma web sitesiyle de öne çıkmaktadır.

Gün içerisinde söz konusu markamızın web sitesini ziyaret ederek; envaiçeşit hizmet seçeneklerimiz hakkında direkt olarak bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak : Romanya lojistik firmaları

ADVERTORİAL

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159