Sarıpekmez Grup 5 MAN çekici aldı

banner113

Eskişehir ve çevresinde inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup filosunu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv’den teslim aldığı 5 MAN TGX 18.470 çekici ile güçlendirdi.

banner114
LOJİSTİK 25.08.2020, 13:16 25.08.2020, 13:20 Taşıma Dünyası
Sarıpekmez Grup 5 MAN çekici aldı

Türkiye ithal kamyon pazarının lideri MAN çekicileri; sahip oldukları özellikler ve sundukları avantajlarla ağır hizmet sektörlerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Yeni normalleşme ile birlikte teslimatlarına hız veren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv, yarım asra aşkın tecrübesiyle Eskişehir ve çevresinde inşaat, akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup’a 5 adet MAN TGX 18.470 çekici teslimatı yaptı.

Grubun Eskişehir’deki şirket merkezinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Sarıpekmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıpekmez, MAN Lokman Koçaslan Otomotiv Bölge Satış Sorumlusu Turan Özkan, Servis Müdürü Cihat Tüfekçi ve Genel Müdür Müjdat Aras katıldı. Teslimat töreninde Turan Özkan, yaptıkları iş birliğinin bir nişanesi olarak, Hüseyin Sarıpekmez ve iş ortaklarına plaket takdim etti.



“Bizi, hedeflerimize MAN çekicileri ulaştıracak”


50 seneye yakın tecrübeleri ile tüketicilerine kaliteli, yenilikçi ve son teknoloji araçlarıyla değer katmaya devam ettiklerini belirten Sarıpekmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıpekmez, şunları söyledi: “Sürdürülebilir karlılığı arttırabilmek adına maliyetlerimizi düşürmek için devamlı gelişen teknolojiyi yakından takip etmek ve uygulamak en önemli şirket politikamızdır. Şirketimizi, bu amaç ve hedeflere ulaştıracağına inandığımız MAN markasını da bu nedenlerle tercih ettik. MAN TGX 18.470 çekicilerinde bulunan retarder, buzdolabı, klima ve orijinal PTO gibi donanımları ile şoför arkadaşlarımıza konfor, bizlere de güven vermektedir. Ayrıca satış sonrası sunduğu 7/24 yol yardım hizmeti ve geniş servis ağı da bizim için çok büyük önem taşıyor. Grup olarak, araç parkımızı 5 adet yeni MAN çekici ile daha dinamik ve güçlü bir hale getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159