Serin Treyler'den konteyner taşıyıcısı ve Low-Bed

banner113

Serin Treyler, Yeni Teleskopik Konteyner Taşıyıcılar’ın ilk teslimatları Amiral Ağır Taşımacılık firmasına gerçekleştirildi.

banner114
LOJİSTİK 04.05.2015, 14:59 04.05.2015, 15:07 Taşıma Dünyası
Serin Treyler'den konteyner taşıyıcısı ve Low-Bed
Konyalı yarı römork üreticisi Serin Treyler, İstanbul’da düzenlediği tanıtım etkinliği ile yeni ürünleri olan Teleskopik Konteyner Taşıyıcı ve Low-bed’ini pazara sundu. Ambarlı Limanı’ndaki Beyaş Tır garajında düzenlenen lansman ile müşterilere ilk kez sergilenen ürünler ilgiyle karşılandı. Serin Treyler, Road Show aktivitesi ile farklı noktalarda yeni ürünlerini tanıtacak ve bu etkinliğin ikinci ayağı Gemlik’te gerçekleşecek. 

Serin Treyler, ürün ailesi içerisindeki konteyner taşıyıcıları; 2x20, 1x30, 1x40, 1x40 HC ve 1x45 HC konteynerleri ilk kez sergiledi. Ayrıca yenilenen High Cube ve Midilli Konteyner taşıyıcılar da müşterilere sunuldu. Teleskopik konteyner taşıyıcılar önden ve arkadan olmak üzere iki kademeli uzamasıyla hem kullanım kolaylığı ve uzun kullanım ömrü sağlıyor, hem de zamandan tasarruf sağlatıyor. ■

İlk ürünler Amiral Ağır Taşımacılık’a

Yeni Teleskopik Konteyner Taşıyıcılar’ın ilk teslimatları da Amiral Ağır Taşımacılık firmasına gerçekleştirildi. Düzenlenen tören ile Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli, altıncı konteyner taşıyıcıyı şirket sahibi Mücahit Karataş’a teslim ederek, firmaya 4 araç daha vereceklerini vurguladı. 


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159