Türkmenistan Nakliye Şirketi – Saygınlar Uluslararası Nakliyat

banner113

Türkmenistan Orta Asya Türki devletlerinden birisidir ve Türkiye ile de geçmişten bu yana kültürel, ekonomik, siyasi bağları kesintisiz devam etmektedir. Geniş coğrafyası, sahip olduğu potansiyel, üzerinde yer aldığı ticaret yolları gibi etkenlerle Türkiye’den pek çok firma Türkmenistan ile ithalat, ihracat faaliyetlerine devam etmektedir. Bunun için de haliyle nakliye hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

banner114
LOJİSTİK 26.07.2021, 19:55 26.07.2021, 20:01 Erkan YILMAZ
Türkmenistan Nakliye Şirketi – Saygınlar Uluslararası Nakliyat

Türkmenistan nakliyat alanında iyi bir firma ile iş birliği yaparsanız bütün ürünlerinizi hızlı, güvenli ve sağlıklı şekilde dilediğiniz noktaya ulaştırabilirsiniz. Saygınlar Uluslararası Nakliyat ve Lojistik firması 2000’li yılların başından bu yana bölgeye taşımacılık yapıyor ve her zaman müşteri odaklı çalışma prensibiyle öne çıkıyor.

Güvenilir Türkmenistan Frigo Taşıma

Saygınlar firması İSO 9001 kalitesinde taşımacılık yapıyor ve işlerini son derece profesyonel şekilde yürütüyor. Uzman kadrosu, teknolojik ekipmanları ve altyapısı ile güvenli yük taşımacılığında sağlam teslimat garantisi veriyorlar. Bu sayede yüklerinizin belirttiğiniz adrese sorunsuzca ulaşacağını biliyorsunuz. Ayrıca olası sorunlara karşı da yüklerinizi CMR sigortalı olarak taşıyorlar.

Türkmenistan frigo ve diğer bütün nakliyat seçeneklerinde hizmet veren firma, komple tır taşımacılığı ve parsiyel yük sevkiyatları gerçekleştiriyor. Genç araç filoları ile birlikte gerek proje taşımalarınızda gerekse yük taşımalarınızda organizasyon detayları her yönüyle ayarlanıyor, tarafınıza bilgi veriliyor ve günlük e-mail destekleriyle ara takibi yapabiliyorsunuz. Zaten size yükünüzün ne zaman teslime edileceği belirtiliyor; fakat bilgilendirme sistemi üzerinden de aracın nerede, ne zaman olduğunu izleyebiliyorsunuz.

Firma Türkmenistan nakliye çözümlerinde bütün sınırları kaldırıyor. Aşkabat parsiyel ve komple taşımacılık, Mary parsiyel ve ful tır nakliyat, Türkmenbaşı ful tır ve parsiyel taşımacılığı, Tejen parça yük nakliyesi, proje nakliyesi gibi bütün ihtiyaçlarınızda firmadan çözüm bulabiliyorsunuz.

En Uygun Türkmenistan Parsiyel Taşıma

Ful tır nakliyat çözümleriyle eğer yükünüz bir tırı tam dolduracaksa bulunduğunuz bölgeden araç yüklemesi yapılarak başka hiçbir yere uğramadan aracınız yola çıkabilir. Ya da daha ekonomik bir taşıma yöntemi tercihinizse, yükünüz bir tırı tam olarak doldurmayacaksa Türkmenistan parsiyel taşıma talep edebilirsiniz. Parsiyel taşımalarda firmanın İstanbul deposunda yükler toplanmakta ve ardından Türkmenistan’ın hangi şehirlerine teslimat yapılacaksa başarıyla yerine getirilmektedir.

Türkmenistan nakliye fiyatları konusunda da firma son derece iddialıdır. Gerek ful tır taşımacılığı gerekse parsiyel taşımacılığında her zaman kaliteyi uygun fiyata sunma hedefindeler. Bu nedenle piyasada bulabileceğiniz en uygun nakliye fiyatlarını sunuyorlar. Geniş araç filoları ve hizmet seçenekleriyle herkese uygun bir alternatif sunuyorlar.

KAYNAK : Karayolu Nakliye

ADVERTORIAL

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159