Didim Seyahat Başkanı Savaş Cengiz, Şoförler Odası Başkanı oldu

banner113

Yarım asrı aşan geçmişiyle seyahat sektörünün köklü firmaları arasında yer alan Didim’in yerel firması Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Başkanı Savaş Cengiz, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçildi.

banner114
MESLEK KRL 04.04.2018, 10:58 04.04.2018, 11:02 Taşıma Dünyası
Didim Seyahat Başkanı Savaş Cengiz, Şoförler Odası Başkanı oldu
Didim halkına 1964 yılından bu yana Söke ve Aydın, 2005 yılından itibaren İzmir, 2013 yılından itibaren Denizli-Ankara, 2015 yılından itibaren İstanbul ve 2016 yılından itibaren de Antalya yolunda taşımacılık hizmeti vererek 40 kişilik üye yapısıyla her geçen yıl büyüyen ve kurumsallaşan S.S.18 nolu Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, daha da kurumsallaştı. 1964 yılından bu yana Didim'de ulaşım ve taşımacılık hizmeti veren, Aydın'ın tek yerel firması olan S.S.18 nolu Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Cengiz, Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına da seçildi.

120 OYLA BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesinde yapılan Didim Şoförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Tarık Uygun ile Savaş Cengiz, Kerim Güneş ve Mehmet Şengüller’in listeleri yarıştı. 274 üyenin oy kullandığı seçimde, 273 oy geçerli olurken, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Beyaz liste ile seçime giren mevcut Başkan Tarık Uygun 42 oy alırken, sarı liste ile seçime giren Savaş Cengiz 120 oy alarak başkanlığa seçildi. Kırmızı liste ile seçime katılan Kerim Güneş 89 oy alırken, mavi liste ise seçime katılan Mehmet Şengüller ise 22 oy aldı.

“DİDİM SEYAHAT, DİDİM’İN ÖZ VARLIĞINDAN ÇIKTI”
Didim Seyahat Yönetim Kurulu ile Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, binlerce yıllık bir kültürün üzerine kurulu olan Didim'in öz varlığından çıkmış olan Didim Seyahat olarak firma tarihindeki çok önemli bir başarının ve aşamanın gururunu hep birlikte yaşadıklarını söyledi. Cengiz, “Didim Seyahat ailesi olarak kendimizi önemli bir parçası olarak gördüğümüz Didim kentinin dışarıya açılan yüzü olan ve bu sorumluluğu yıllardır üzerinde taşıyan firmamız, başlangıçtan beri değerli yolcularımızın taleplerini, konforunu ve güvenliğini ön planda tutuyor. Kendimize verdiğimiz bu sorumluluğun bilinciyle ve Didim'i yeni kulvarlarda çok daha güçlü ve etkin şekilde temsil edebilme amacıyla Didim Seyahat'i sürekli olarak geliştirmek için çalıştık” dedi. 

“KOOPERATİF ÜYELERİMLE GURUR DUYUYORUM”
Başkanlığını yaptığı Didim Seyahat Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak yıllarca sektörün içerisinde yer aldıklarını vurgulayan Cengiz, şunları söyledi: “Kooperatif üyelerimle gurur duyuyorum. Hep birlikte atılımlar yaptık, teknolojiye ayak uydurduk. Sektörden geriye kalmadık. Büyükşehir’in başka kooperatiflere verdiği zararı biz otobüslerimizle bertaraf ettik. Zamanında bizden önceki büyüklerimizin sağladığı bu atılımı bizler de devam ettirdik. Bugünden itibaren odamızda da üyelerimizin yüzünü yere baktırmamak için elimizden geleni yapacağız.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159