İZTAD’ın Başkanı yeniden Coşkun Altın oldu

banner113

İzmir Toplu Taşımacılık ve Servis Hizmetleri Derneği (İZTAD) Genel Kurulu yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu belirlendi, başkan yeniden Coşkun Altın oldu.

banner114
MESLEK KRL 02.11.2021, 13:35 02.11.2021, 13:49 Taşıma Dünyası
İZTAD’ın Başkanı yeniden Coşkun Altın oldu

HABER: Cumhur ARAL / İzmir

6 Ekim 2021 tarihinde İZTAD merkezinde gerçekleştirilen ve goğun bir katılımın olduğu genel kurulda ilk olarak faaliyet raporu okundu ve daha sonra faaliyet raporu oybirliğiyle kabul edildi. 

Öz İkizler Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özer Bür, pandemi ve ekonomik koşullar nedeniyle zor günler yaşandığını belirterek üyelerin istişare içinde olmasının önemine dikkat çekti.

Zor bir süreçten geçiyoruz 

Yeniden seçilen İZTAD Başkanı Coşkun Altın, 1996 yılında kurulan derneğin 25 yılı geride bıraktığını belirterek, “Bu süreçte sektör mensuplarımızın yaşadıkları sorunlara kamu nezdinde ve üyeler arasında istişare ile çözüm bulabilmek adına yoğun çalışmalar yürüttük. Son iki yıldır pandemi süreciyle birlikte taşımacılık sektörü çok büyük ekonomik kayıplar yaşadı. Bu ekonomik kayıpların geri gelmesi çok uzun yıllar içerisinde mümkün olacak. Bugün yaşanan ekonomik sorunlar da bu kayıpların telafisini daha da zorlaştırıyor. Hiçbir dönemde taşımacılık sektörü bu kadar ağır kayıplar vermedi. Yapacak çok işimiz var. Bunu da hep birlikte el ele vererek yapacağız. Yeni dönemde sorunların çözümü noktasında hem bakanlık hem belediye hem de ticaret odası nezdinde yoğun çalışmalar yürüteceğiz. Bana güvendiğiniz ve destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. ■

İZTAD Başkan ve yeni yönetim belirlendi

İZTAD Başkanı yeniden Coşkun Altın

Yönetim kurulu üyeleri:

Cenk Yıldırım, Melik Turan, Özer Bür, Ali Gül, Devane Koç, Mehmet Günaydın, İrfan Görkemli, Yusuf Kırkpınar, Yücel Şengün, Süleyman Pilav, Mehmet Alkan, Derviş Kabacık, Erkan Özseçkin,

Denetim Kurulu:

Kenan Gülay, Ahmet Alkan, Adnan Ağar, Özcan Bür, Bahtiyar Bozkurt, Süleyman Kulaç. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159