ALD Automotive’den esnek mobilite çözümü: ALD Flex

banner113

ALD Automotive, acil ve esnek mobilite ihtiyaçlarına cevap vermek üzere, , kullanılmış, temiz ve bakımlı araçlarla hizmet vermek üzere, uygun maliyetli, 1-24 ay arası kullanım sağlayabilecek yeni kiralama çözümü ALD Flex’i hizmete sundu. Geçici proje veya görevlendirmeler, sezonluk iş fırsatları, ürün lansmanları ve yeni çalışanlar için deneme süresi gibi kısa ve orta vadeli araç ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen ALD Flex, filo yöneticilerine maksimum fayda sağlayacak ve mobilite gereksinimlerini karşılayacak şekilde dizayn edildi.

banner114
OTOMOTİV 17.06.2021, 17:16 Erkan YILMAZ
ALD Automotive’den esnek mobilite çözümü: ALD Flex

Bakım ve onarım, yol yardım, yedek araç, lastik değişimi, kasko ve sigorta, HGS-OGS yönetimi gibi tüm operasyonel hizmetleri kapsayan ALD Flex, farklı araç segmentlerinden, uygun kiralama bedelli araçları seçerek, hızlı kiralamaya imkan sağlıyor. Ayrıca ALD Flex, kullanım süresi içerisinde 1 ay öncesinden bilgi vermek kaydıyla herhangi bir erken iade bedeli ödemeden kiralanan aracı istenilen zamanda iade etme özgürlüğünü de beraberinde sunuyor.

Konuya ilişkin konuşan ALD Automotive CEO’su Timur Kacar, şunları söyledi: “Mevcut zorlu pandemi şartlarında, filo yöneticilerine mobilite stratejilerini çeşitlendirme fırsatı sunarak, mobilite çözümleriyle ilgili daha geniş bir esneklik sağlıyoruz. Bu açıdan bakıldığında, özellikle bu dönemde ALD Flex'in birçok ihtiyaca hızlıca cevap vereceğinin altını çizmek istiyorum. ALD Flex, tek bir tedarikçi seçerek araç filosunun tüm ihtiyaçlarını karşılama ve aynı zamanda toplam mobilite maliyetlerini de optimize etme imkanı tanıyor. ALD Automotive olarak filo yöneticilerine en gelişmiş mobilite ürünlerini sunmak için yenilikçi çözümleri dijital teknolojiyle birleştirmeye devam edeceğiz.”

ALD Automotive

ALD Automotive, sunduğu operasyonel kiralama ve filo yönetimi hizmetleriyle mobilite çözümlerinde bir dünya lideridir. Büyük ölçekli kurumsal firmalar, KOBİ’ler, profesyoneller ve bireysel müşterileri içeren geniş müşteri profiliyle 43 ülkede hizmet vermektedir. Dünyada sektör lideri olan ALD Automotive, sürdürülebilir mobiliteyi, stratejisinin odak noktası olarak benimseyerek; yenilikçi ulaşım çözümleri ve teknoloji destekli dijital hizmetler sunarak müşterilerinin sadece kendi işlerine odaklanabilmelerini sağlar. ALD, dünya genelinde 6.500’ü aşkın çalışanıyla 1,76 milyon aracı yönetmektedir. (Aralık 2020 itibarıyla)

ALD hisseleri Euronext Paris borsası A grubunda işlem görmektedir (ISIN: FR0013258662; Ticker: ALD) ve aynı zamanda SBF120 endeksine dahildir. ALD’nin hakim ortağı Société Générale Bankası’dır.

ALD Automotive Türkiye

Türkiye pazarında 2005 yılından bu yana hizmet veren ALD Automotive Türkiye, Fransız menşeili Société Générale grubunun iştiraki olan ALD Automotive SA ailesinin üyesidir. . Şirket, filo araçlarının finansmanı ve tüm operasyonel işlemlerinin yönetimini içeren, tam kapsamlı operasyonel kiralama hizmeti sunmaktadır. ALD Automotive Türkiye, 11.000 adetin üzerinde araç filosu yönetmekte olup, en üst düzeyde hizmet kalitesi sunarak sektöründe lider, operasyonel kiralama şirketi olmayı hedeflemektedir.

Detaylı bilgi için ALD’nin LinkedIn sayfasını takip edebilir ya da www.aldautomotive.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159