Filo araçların satışı VavaCars’a emanet

banner113

Petrol Ofisi Automatic Filo Yönetimi müşterileri artık öz mal filo araçlarının satışını da Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars ile kolayca yapabilecek.

banner114
OTOMOTİV 12.12.2020, 14:09 Erkan YILMAZ
Filo araçların satışı VavaCars’a emanet

Bunun için Automaticfilo müşterilerinin sadece Petrol Ofisi web sitesinden form doldurmaları yeterli. Formun ardından VavaCars temsilcileri en kısa sürede filo firması yetkililerine direkt ulaşarak işlemleri başlatacak. VavaCars’ta en önem verilen konuların başında gelen “Şeffaf Hizmet” ile Automatic Filo Yönetimi’nin sağladığı “hızlı, kolay ve yenilikçi” hizmeti buluşturan bu işbirliği sayesinde, AutoMatic Filo Yönetimi müşterilerinin filo araç satış süreci hızlı ve sunulan özel çözümler ile avantajlı hale gelecek.

Petrol Ofisi Filo Kıdemli Müdürü Tolga Süner, “Filo müşterilerimize akaryakıt tedariği ve yönetiminde sağladığımız hızlı, güvenilir, rahat ve ayrıcalıklı hizmet kalitemizi, araçlarının satış aşamasında da grup şirketimiz VavaCars ile sürdüreceğiz” dedi.

İkinci el araç sektörüne Mart 2019’da giriş yapan VavaCars, 1,5 sene gibi kısa bir sürede İstanbul’dan başlayarak, Bursa, İzmir ve Ankara’da araç alım merkezlerinin kapılarını açtı. "Dünyanın en güvenilir araç ticareti platformu" olma hedefiyle yola çıkan VavaCars, modern, üstün hizmet kalitesiile araçlarınsatış sürecini hızlı, güvenli hale getiriyor. VavaCars ile filo müşterilerinin araç satış süreçleri uzman yetkililer ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile özel olarak yürütülüyor. Normal şartlarda uzun süren satış sürecinin zorlukları VavaCars ile tamamen ortadan kalkmış oluyor. Hızlı yürütülen noter işlemleri ve ödeme süreci ile filo müşterileri risksiz satış yapmanın keyfini çıkarıyor.

VavaCarsİş Geliştirme ve Operasyon Direktörü Tuluy Noyan, “VavaCars olarak müşterilerimize sunduğumuz deneyimi her şeyin üzerine tutuyoruz. Petrol Ofisi’nin filo müşterilerine, akaryakıt yönetiminde sağladığı kazançlı ve ihtiyaca yönelik sunduğu etkin çözüm kalitesini,filo satış sürecinde de biz sürdürerek yanlarında olacağız. Petrol Ofisi’nin filo müşterilerine en iyi hizmeti vermekten gurur ve mutluluk duyacağız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159