Fransız Oto, İzmir Pınarbaşı’nda açıldı

banner113

Ersin Onbaşı, Yalçın Yeter, Onur Taşdelen ve Şakir Dilmen’in ortak olduğu Fransız Oto, İzmir Pınarbaşı’nda açıldı.

banner114
OTOMOTİV 02.12.2020, 16:31 Erkan YILMAZ
Fransız Oto, İzmir Pınarbaşı’nda açıldı

Fransız Oto yeni yerinde servisin yanı sıra ikinci el araç satışı da yapacak. Bornova’daki 300 metrekarelik servis kendilerine yetmeyince, 2.5 milyon TL’lik yatırımla 5 bin 500 metrekare alanda hizmete devam etme kararı aldıklarını söyleyen Onur Taşdelen, Fransız Oto’nun zincirleşme hedefi olduğunu belirtti.

İkinci elde de varız

Taşdelen, “Çıktığımız yolda, yeni yerimizle sektöre farklı açılardan da bakmaya başladık. Biz zaten mekanik ve müşteri üzerine geniş, zengin bir portföye sahiptik. Bu portföyümüzün yanında hasar, kaporta-boya, yedek parça, aksesuar çeşitliği, oto koruma, boya koruma, seramik kaplama, cam filmi ve araç kaplama konularında da sektöre yenilikler getirmek istedik. Ayrıca, son dönemlerde artan araç fiyatları ve döviz kurlarından dolayı sektörün en çok ihtiyacı olan ikinci el sektöründe de adımızı duyurmak istedik” dedi.

Açılış kurdelesini Onur Taşdelen, Yalçın Yeter, Notavet A.Ş. Sahibi Selim Özkan, Ersin Onbaşı ve Şakir Dilmen beraber kesti

Tüm markalara hizmet

“Servise giren araç, ikinci el araç alım satımı, sigorta acenteliği, mekanik, elektrik servis bakım onarım işlemleri, yedek parça, aksesuar, oto koruma gibi hizmetlerden A’dan Z’ye yararlanıp çıkacak” diyen Taşdelen, “Birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Makul fiyatlarla her araca hizmet vermek istiyoruz. Yılların verdiği tecrübe Citroen, Peugeot üzerineydi. Fakat ülkenin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak araçlarda özel servis konusunda çok fazla ihtiyaç olduğunu gördük. Biz de bu konuda ağımızı genişletip Fransız Oto ismimizi koruyarak her marka araca hizmet vermeye başladık” dedi.

Ersin Onbaşı, Onur Taşdelen, Yalçın Yeter, Şakir Dilmen

Yorumlar (2)
Nazım kaya 3 yıl önce
Fransız oto kaliteli hizmeti ile sektörün en başarılı firmalarından biridir, hizmetlerini bir üst düzeye çıkarmaları akıllıca bir harekettir. Yeni yerinde daha kaliteli hizmet vereceklerinden emin olduğumu bildirir İnşAllah bol ve bereketli kazançlar dilerim.
Yusuf Tanrıkulu 3 yıl önce
Selam aleyküm kardeşim benim peki arac aksam şartlar nasıl bilgi alabilirmiyim sizden
banner117
15
açık
banner159