Otomotiv de İyi Yaşam Markası Ödülü BMW’nin

banner113

Borusan Otomotiv’in Türkiye Distribütörü olduğu BMW, Nielsen tarafından düzenlenen “Türkiye İyi Yaşam Araştırması”nda, otomotiv kategorisinin birincisi oldu.

banner114
OTOMOTİV 25.09.2020, 17:45 Erkan YILMAZ
Otomotiv de İyi Yaşam Markası Ödülü BMW’nin
Türkiye’deki tüketicilerin yaşam tarzını ve tüketim alışkanlıklarını ortaya koyan araştırmanın sonuçları SustainableBrandsTurkey 2020 konferansında açıklandı. Sustainable BrandsTurkey için Nielsen Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye İyi Yaşam Araştırması” kapsamında BMW, tüketiciler tarafından yaşamlarına değer katan “Good Life-İyi Yaşam” otomotiv markası seçildi.

Müşteri Odaklı, Sürdürülebilir Yaklaşım

Müşteri odaklı yaklaşımı ve bağımsız müşteri ilişkileri süreci gibi uygulamaları ile fark yaratan BMW, sürdürülebilirlik alanında da elektrikli mobilitevizyonu ve Türkiye’dekitüketicisine sunduğu elektrikli otomobil model çeşitliliği sayesinde tüketicilerin ilk tercihi oldu. Türkiye’deki tüketicilerinyaşam tarzına, tüketim alışkanlıklarına ve satın alma davranışlarına ışık tutanGood Life/İyi Yaşam Araştırması tüketicilerin yaşamına değer katan markaları öne çıkarmayı amaçlıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159