TEMSA yurtiçi hizmet ağını genişletiyor

banner113

uzun yıllar Fuso Canter bayisi olan Şeref Oto, yeni yapılanma ile TEMSA’nın otobüs bayisi de oldu. Başarılı satış grafiği ile bölgenin önemli bayilerinden olan Antalya Oto ise, mevcut ürün portföyüne Fuso Canter’ı da ekledi.

banner114
OTOMOTİV 13.08.2021, 12:21 13.08.2021, 12:35 Erkan YILMAZ
TEMSA yurtiçi hizmet ağını genişletiyor

Bayilik sürecinde yeni yapılanma çalışmalarını sürdüren TEMSA, mevcut bayilerin ürün gruplarını çeşitlendirerek pazar payını büyütmeye devam ediyor. Otobüs bayilerinin bir kısmı Fuso Canter bayi ailesinde yerini alırken, Fuso Canter bayileri de otobüs bayiliği üstlenerek hizmet ağını genişletiyor.

FUSO CANTER BAYİSİ ŞEREF OTO OTOBÜS BAYİSİ DE OLDU

TEMSA’nın Ankara merkezli Fuso Canter bayisi Şeref Oto otobüs bayi ailesine de katıldı. Bayilik anlaşmasına yönelik imza töreni Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Şeref Oto Yönetim Kurulu Başkan Şerafettin Aktaş, Satış Müdürü Alpay Eriz’in katılımıyla yapıldı.

töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Şeref Oto Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aktaş, 1995 yılında TEMSA ailesine Mitsubishi marka araçların yedek parça satışı ve servisi olarak katıldıklarını belirterek, “2018 yılında ise yetkili satıcısı haline geldik. 26 yıldır TEMSA ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Şimdi de ülkemizin otobüs pazarında lider markası olan TEMSA’nın otobüs bayi ailesi içinde yer aldık. Bundan dolayı da ayrı bir gurur yaşıyoruz. Otobüs tarafında TEMSA ailesine katkılar sağlayacağımıza inanıyoruz. Ayrıca bize böyle bir imkan verdikleri için de TEMSA yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

YENİ YAPILANMA SİNERJİYİ ARTIRACAK

2020’de başlattıkları yeni yapılanma süreciyle sinerji yaratmayı hedeflediklerini söyleyen TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, şöyle devam etti: “Yeni yapıyla, TEMSA ürünlerini satan bayilerimizin ürün grupları daha da çeşitlenerek müşteri portföylerini büyütmeleri sağlanacak. Bu süreç 2020 yılında başladı ve 2021 yılında da devam edecek. Şeref Oto, Fuso Canter bayiliğini başarıyla sürdürüyor. Otobüs tarafında da bize çok önemli katkılar sağlayacağına ve pazar payımızı büyüteceğine inanıyoruz. Otobüs bayiliğinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.”

ANTALYA OTO PORTFÖYÜNE FUSO CANTER’I EKLEDİ

TEMSA’nın bölgedeki güçlü bayilerinden Antalya Oto da Fuso Canter bayi ailesine katıldı. Başarılı satış grafiğiyle dikkat çeken bayi, dahil olduğu yeni yapılanma ile bölgedeki gücünü artırmayı hedefliyor.

Bayilik sözleşmesi Temsa Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Fuso Canter Türkiye Satış Müdürü Serdar Baş ve Antalya Oto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır’ın katılımıyla imzalandı.

İmzaların töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Antalya Oto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sabır, “Pandemiye rağmen otobüs tarafında Antalya’da iyi bir süreç yaşıyoruz. 1 Temmuz sonrasında turizmde ciddi bir hareketlilik oluştu. Attığımız imza ile TEMSA ailesindeki bağımız çok daha güçlendi. Fuso Canter bayisi de olduk. Otobüste olduğu gibi Fuso Canter satışları ile ailemize katkı sağlamayı ve bu alanda da başarılı olmayı hedefliyoruz” dedi.

27’İNCİ FUSO CANTER BAYİSİ OLDU

Fuso Canter Türkiye Satış Müdürü Serdar Baş, Antalya Oto’nun da Fuso Canter ailesine katılması ile satış hedeflerinin daha da büyüyeceğine dikkat çekerek, “Antalya Oto otobüs müşteri grubunda çok başarılı bir süreç yaşıyor. Aynı başarıyı Fuso Canter tarafında da elde edeceğine inancımız tam. Antalya Oto ile müşteri ağımızı daha da büyüteceğiz. Bu imza ile Fuso Canter bayi sayısı 27 oldu. Önümüzdeki süreçte ailemiz büyümeye devam edecek” dedi.

ANTALYA OTO FUSO CANTER AİLESİNE GÜÇ KATACAK

TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Antalya Oto’nun son 1 yılda çok başarılı bir otobüs satış bayilik performansı gösterdiğini belirterek, “Antalya Oto’nun TEMSA ailesi içinde gösterdiği gelişimden çok mutluyuz. Bu gelişimi Fuso Canter bayilik süreci ile güçlendirdik. Dolayısıyla bu bayilikle birlikte Fuso Canter satışlarında bize güç katacağına inanıyoruz. Antalya’nın Türkiye’nin özellikle bu ürün grubunda da önemli bir yeri var. Bu iş birliği Fuso Canter ürün grubunda TEMSA olarak çizdiğimiz hedeflere çok önemli katkılar sağlayacak” dedi.

TEMSA Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp ise, “Otobüs bayimiz olarak çok başarılı bir süreç yaşayan Antalyo Oto’nun Fuso Canter bayi ailesini katılmış olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Fuso Canter satışında da başarılı olacağına inancımız tam. Hem TEMSA’ya hem de Antalya Oto’ya bu iş birliği hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159