Toyota, “Mobilsen Özgürsün” yaklaşımı çerçevesinde Velotürk Gran Fondo yarışını destekledi

banner113

“Velotürk Gran Fondo” yarışı 21 ülkeden 1501 amatör ve profesyonel sporcunun katılımıyla Çeşme’de gerçekleşti. Toyota’nın sosyal sorumluluk yaklaşımıyla dahil olduğu bu yarışta “Toyota Hybrid” etabı kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

banner114
OTOMOTİV 07.11.2021, 16:52 Erkan YILMAZ
Toyota, “Mobilsen Özgürsün” yaklaşımı çerçevesinde Velotürk Gran Fondo yarışını destekledi

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de “büyük bir değişim ve dönüşümün” başlangıcını yapan Toyota, “Mobilsen Özgürsün” yaklaşımı çerçevesinde Velotürk Gran Fondo yarışını destekledi.Toyota’nın “Toyota Hybrid” etabı ile yer aldığı Velotürk Gran Fondo Çeşme yarışında "Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler" sosyal sorumluluk projesine destek olmak amacıyla ihtiyaç sahibi çocuklar için bisikletler dağıtıldı.

Bu yıl 5’inci kez Çeşme’de düzenlenen organizasyonda Toyota Hybrid etabına katılanlardan ve sponsorlardan elde edilen gelirlerle alınan bisikletler ihtiyaç sahibi çocuklara hediye edildi.63 kilometrelik “Toyota Hybrid” ve 110 kilometrelik uzun parkur kıyasıya mücadelelere sahne olurken, Toyota Hybrid parkurunda da 807 sporcu yarıştı. Ayrıca organizasyonda 9 görme engelli ve 14 paralimpik sporcu da yarışma fırsatı buldu.Velotürk grubu ile iyilik ortağı olan Toyota, kendi takımı ile de yarışa dahil oldu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159