Yeni BMW M4 fabrikadan Continental lastikleriyle çıkıyor

banner113

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental, BMW‘nin yeni M4 modeli için SportContact 6 lastiklerinin orijinal ekipman onaylarını aldı. SportContact 6, özellikle spor araçlarda yüksek hızlarda yol tutuşu, direksiyon hâkimiyeti ve sürüş dengesini sağlama amacıyla geliştirildi. SportContact 6, AB lastik etiketinin ıslak kavrama kategorisinde en iyi derecesini alarak ıslak yolda üstün fren performansını da kanıtladı.

banner114
OTOMOTİV 26.09.2021, 13:54 Erkan YILMAZ
Yeni BMW M4 fabrikadan Continental lastikleriyle çıkıyor

BMW piyasaya çıkacak yeni M4 modeli için Continental'in SportContact 6 lastiklerine güveniyor. Continental 275/40 ZR18 (103Y) XL ve 285/35 ZR19 (103Y) XL ebatları için dünya çapında onay aldı. Teknik tasarımı; yüksek hızlarda yol tutuşu, direksiyon hâkimiyeti ve sürüş dengesine odaklanan SportContact 6, AB lastik etiketinin ıslak kavrama kategorisinde en iyi derecesini alarak ıslak yolda fren performansını da gözler önüne serdi.

Araba ile yol arasındaki tek temas noktası olan lastiklerin en iyi sürüş deneyimini yaşamak için çok önemli bir rol oynadığını belirten Continental Orijinal Ekipman Lastikleri Geliştirme Müdürü Dr. Holger Lange, "Mühendislerimiz aracın modeline en uygun ve performansını en iyi şekilde destekleyen OE (Orijinal Ekipman) lastiklerini geliştirdiler. Continental olarak araç üreticilerinin beklentilerini tam anlamıyla karşılamak amacıyla lastik geliştirme konusunda kendileriyle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159