banner69

ALTUR 35 adet MAN Lion’s Coach yatırımı yaptı

banner113

Personel ve öğrenci taşımacılığının en önde gelen firmalarından olan Altur, 35 adetlik MAN Lion’s Coach yatırımının ilk 20 adetini teslim aldı. 2025 yılına yönelik de 10 adet sipariş verildi.

banner114
PİYASA 20.02.2024, 15:09 20.02.2024, 21:09 Erkan YILMAZ
ALTUR 35 adet MAN Lion’s Coach yatırımı yaptı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş İstanbul İkitelli merkezinde 20 Şubat 2024 Salı günü düzenlenen törene Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Albayrak, Genel Müdür Yardımcısı Engin Koşan, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Otobüs Bölge Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu katıldı.

35 adetin ilk 20’si teslim edildi

Teslimat töreni öncesinde Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Otobüs Satış Direktörü Can Cansu bir konuşma yaptı. 2023’ü çok verimli ve güzel bir şekilde kapattıklarını belirten Can Cansu, “2023’den hem biz memnunuz. Hem de MAN otobüs yatırımı yapan müşterilerimiz memnun. Çünkü MAN otobüs yatırımı yaparak kazançlı çıktılar. 2023 yılını yüzde 21 pazar payı ile kapattık. Birçok firmaya teslimatlar gerçekleştirdik. Aslında 6-7 yıl önce Altur ile başlayan işbirliği sürecimiz 2023 yılında da toplu alımlarla devam etti. Neredeyse Türkiye’de 50 yılına yaklaşan köklü firma Altur, 2024 yılı yatırımlarında da MAN ürünlerine teveccüh gösterdi. Bu sadece ekonomik bir karar değil. Yolcu memnuniyeti, satış sonrasından duyulan memnuniyet ve tabi ki ticari olarak da MAN yatırımlarının avantajlı olması etken oldu. 2023’de artaran devam eden işbirliğimizin 2024 yılında da aylar öncesinden planlanarak 35 adet MAN Lion’s Coach yatırımı devam etmesi bizleri gururlandırdı. 35 adetlik yatırımın ilk 20 adetini bugün teslim ediyoruz. Nisan ayında da kalan 15 adeti teslim etmeyi planlıyoruz. Bu güveni daha da ileriye taşıyarak, önümüzdeki yıllarda işbirliğini arttırarak devam edeceğiz. ‘Yolların Aslanı’ dediğimiz MAN Lion’s Coach araçların Altur ailesine ve taşıdığı personele hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

2025 için 10 adetlik sipariş

Can Cansu’nun ardından MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu konuştu. ‘Bu işbirliğinden çok mutluyum, çok gururluyum’ diyerek sözlerine başlayan Tuncay Bekiroğlu şunları söyledi: Bugün Türkiye’nin en güzide kurumlarından olan ve kendi alanında en önde gelen firmalar arasında yer alan Altur’un bize olan teveccühünü hep birlikte kutluyoruz. Bu işbirliği artarak devam edecek. Tören öncesinde yaptığımız görüşmede Sayın Abdurrahim Albayrak müjdeyi verdi. 2025 yılında yine yeni yatırımlar olacak. Volkswagen grubu olarak dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden birisiyiz. Onun bünyesinde de MAN grubu olarak dünyanın en büyük ticari araç üreticilerinden bir tanesiyiz. Teknolojik olarak da ilk dizel motorun icadından bu yana bu alanın öncüsü olduk. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Ama asıl gücümüz; geçmişimiz, teknoloji bilgi birikimi değil. Bize bu teveccühü gösteren dostlarımız, yaşam boyu iş ortaklarımız. Yeni yatırım hayırlı, uğurlu olsun. Bol kazançlar sağlasın.”

Bu otobüsler bize yetmeyecek

Tuncay Bekiroğlu’nun ardından Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak bir konuşma yaptı. 48 yıl önce yine MAN aracı bulunduğunu belirten Abdurrahim Albayrak, “48 yıl önce Aksaray Vatan Caddesi’nde MAN servisi vardı. Orada Altur ismini koyduk. MAN ürünlerinden çok memnunum. Tuncay beye, Can beye ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Geçen sene yaptığımız işbirliği ile 2024 yılına yönelik 35 adetlik MAN yatırımımızın ilk 20 adetini teslim alıyoruz. 15 adetini Nisan ayında alacağız. Teslimat öncesinde yine 2025 yılına yönelik 10 adet daha sipariş verdik. Bu otobüsler de yetmeyecek. Bunu yine biz, ‘30-40 adete çıkartırız’ diye tahmin ediyorum. MAN ürünlerinden taşıdığımız yolcularda çok memnun. Koltuk konforundan, süspansiyonundan en önemlisi de yakıt tüketiminden çok memnunuz. Az yakıyor ve çok kazandırıyor. İyi ki Türkiye’de MAN var. Sizleri seviyorum” dedi.

Konuşmaların ardından MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu tarafından Altur Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Albayrak’a günün anısına otobüs maketi hediye edildi.

Araçların tesliminin ardından da bir pasta kesimi de yapıldı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159