Anadolu Isuzu’dan İsrail pazarına 48 adet otobüs ve midibüs teslimatı

banner113

İsrail’de faaliyet gösteren Metropolin, ElectraAfikim, ElectraAfikim 2021, Kavim ulaşım operatörlerine 38’i Citiport, 3’ü Novociti Life, 7’si NovoUltraNees olmak üzere toplam 48 aracın teslimatı gerçekleştirildi. Anadolu Isuzu, Ortadoğu bölgesinin önemli pazarlarından İsrail’de faaliyet gösteren dört ulaşım operatörüne toplam 48 adet midibüs ve otobüsün teslimatını gerçekleştirdi. Araçların müşterilere teslimatı, ilk kez online bir teslimat töreni ile gerçekleştirildi.

banner114
PİYASA 11.01.2022, 13:24 11.01.2022, 13:37 Erkan YILMAZ
Anadolu Isuzu’dan İsrail pazarına 48 adet otobüs ve midibüs teslimatı

2021 yılını rekor ihracatla tamamlayan Anadolu Isuzu, yeni yılda da Ortadoğu’nun toplu taşımacılıkta önde gelen ülkelerinden İsrail’e yapmış olduğu 48 adet otobüs ve midibüs teslimatları ile bu başarısını devam ettiriyor. Araçların teslimatı sürmekte olan pandemikoşulları nedeniyle, ilk kez düzenlenen bir online teslimat töreni ile gerçekleştirildi.

23 Aralık 2021 günü düzenlenen online teslimat törenine Anadolu Isuzu’nun İsrail ülke distribütörü Universal TrucksIsraelLTD’in (UTI) yanı sıra ulaşım operatörleri Metropolin, ElectraAfikim, ElectraAfikim 2021 ve Kavim şirketlerinin yöneticileri ile Anadolu Isuzu üst düzey yöneticileri katıldı.

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu şunları söyledi: “Anadolu Isuzu olarak şirket hedeflerimiz doğrultusunda yurtdışı pazarlardaki iddiamızı 2022 yılında da sürdürüyoruz. Modern ulaşım sektörünün güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak Ar-Ge merkezimizin yerli tasarım ve üretim yetkinlikleri ile ülkemizde ürettiğimizCitiport, NovocitiLife ve NovoUltramodelleri tüm dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yüksek teknolojik standartlara sahip bir pazar olan İsrail’e yaptığımız satışlar da bizim için önemli bir uluslararası referans niteliğinde. Yurtdışı pazarlardaki konumumuzu 2022 yılında daha da güçlendirmeye, yeni pazarlara açılmaya ve ihracat rakamlarımızı artırmaya devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159