banner69

Babacan Nakliyat 3 Temsa Safir VIP aldı

banner113

Kayseri merkezli Babacan Nakliyat sahipleri Adem Özkan, İsmet Özkan ve Ömer Özkan Kamil Koç bünyesinde çalıştırmak üzere 3 adet Safir VIP otobüs yatırımı yaptılar. Araçları Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat Özkan kardeşlere teslim etti.

banner114
PİYASA 18.11.2020, 15:11 Erkan YILMAZ
Babacan Nakliyat 3 Temsa Safir VIP aldı

Firma sahibi Adem Özkan, Safir VIP araçları Kamil Koç bünyesinde çalıştırmak için aldıklarını belirterek, “Kamil Koç bünyesinde yeni aldığımız 3 Safir dışında 6 adet daha aracımız hizmet veriyor. Temsa Safir araçlardan daha önce de 2019 yılında 2 adet almıştık. Bu araçların işletim avantajlarını gördükten sonra yeni yatırımda tercihimiz yine Safir yönünde oldu. Aslında 2019’u çok yüksek seviyede yolcu talebi ile geçirmiştik, 2020 yılından da beklentilerimiz çok yüksekti. Bu beklentiler doğrultusunda yeni yatırım kararları aldık, yaşanan tüm zorluğa rağmen de yeni yatırımları yapmaya karar verdik. Hayat devam ediyor, bu zor günler de geçecek. Buna inanıyoruz” dedi.

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, “Sektör yaşanan tüm zorluğa rağmen yeni araç yatırımına devam ediyor. Herkesin bütün beklentisi bir an önce aşının devreye girmesi ve pandemi sürecinin kontrol altına alınması. Herkes o seyahatlerin yoğun olduğu günleri özledi. Babacan Nakliyat aynı zamanda uluslar arası nakliye alanında faaliyet gösteriyorlar. Öte yandan şehirlerarası yolcu taşımacılığında da 9 araçla hizmet veriyorlar. Yen araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159