Bayraktarlar MERKON’dan Poçan Lojistik’e 10 adet Actros 1851 çekici

banner113

Konya merkezli Poçan Lojistik, yeni oluşumu uluslararası lojistik için tercihini Mercedes-Benz Actros araçlardan yana yaptı. Poçan Lojistik satın aldığı 10 adet Euro 6 motorlu Actros 1815 LS çekici ile filosundaki araç sayısını 35’e çıkardı.

banner114
PİYASA 08.06.2021, 16:50 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar MERKON’dan Poçan Lojistik’e 10 adet Actros 1851 çekici

Mercedes-Benz Türk Aksaray fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Bayraktarlar MERKON Kamyon Satış Müdürü Serdar Üçyıldız, POÇAN Lojstik Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Poçan ve Mercedes-Benz Aksaray teknik eğitim uzmanı Halil Eryılmaz katıldı.

Uluslararası lojistik tarafında tercihimiz Mercedes oldu

Poçan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Sercan Poçan “Uluslararası lojistik için yapmış olduğumuz yatırımımızda tercihimizi Mercedes-Benz araçlardan yana yaptık. Yurtdışı nakliyat tarafında kullanacağımız Actros çekicilerin düşük emisyona, yakıt ekonomisi sağlayan dayanıklı motorlara sahip olması ve markanın güvenilir olması bizim için tercih nedenlerimiz arasında yer aldı. Tercihimiz de bir önemli bir etken de Mercedes-Benz Türk’ün yaygın servis ağına sahip olması. Bu değerli işbirliği için Mercedes-Benz Türk ve Bayraktarlar Merkon’a teşekkür ediyorum. İşbirliğimizin daha da artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Her zaman doğru ürünleri müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon Kamyon Satış Müdürü Serdar Üçyıldız ise “Değerli bir iş ortağımız olan Poçan Lojistik şirketine 10 adet Mercedes-Benz Actros 1851 LS çekici teslimatını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mercedes-Benz çekicileri yeni Euro 6 motorlarıyla yakıt ekonomisinde performansını daha da artırdı. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve yüzde 20 oranında düşen bakım maliyeti ile Actros, müşterilerimize ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’deki 54.yılımızı kutladığımız bu önemli yılda Mercedes-Benz Türk ve Bayraktarlar Merkon işbirliği ile her zaman en doğru ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Yeni araçların Poçan Lojistik’e hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Actros 1851 LS’in motoru hem daha ekonomik hem yüzde 20 daha uzun ömürlü

Actros 1851 LS çekicisinde Mercedes-Benz’in çevre dostu, ekonomik ve güçlü yeni motor serisinden OM 471 motoru kullanılıyor. 12,8 litre hacme sahip 6 silindirli bu motor, 510 HP (375 kW) güç ve 2.500 Nm tork üretiyor. Düşük yakıt tüketimi sağlayan bu motor, %20 daha uzun ömür ve uzun bakım aralıkları sağlıyor. Actros 1851 LS park kliması, Gigaspace 2,5 m kabin genişliği, yeni nesil multimedya kokpit ve kablosuz telefon şarjı gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

Mercedes-Benz Türk tarafından 2008 yılında piyasaya sunulan 2010 yılından itibaren Aksaray Fabrikası’nda üretilip hem yurt içinde kullanılan hem yurt dışına ihraç edilen Actros, 2020 yılında makyajlandı ve yenilendi. Yeni Euro 6 motoru ve bununla uyumlu aktarma organlarıyla önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayan Actros; aynı zamanda konfor, güvenlik ve sürüş dinamiği alanlarında ağır vasıta kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt verecek özelliklere sahip. 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve %20 oranında düşen bakım maliyeti ile yeniActros ticari anlamda büyük avantaj sağlıyor. Actros 1851 LS 4x2 çekici, geniş kabini, güçlü motoru ve ilave donanımlarıyla yolların vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159