DMC Lojistik 7 adet MAN TGX aldı

DMC Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosunu yeni MAN çekicilerle güçlendirdi. Firma, yeni araç yatırımı kapsamında filosuna, 7 adet MAN TGX 18.470 4X2 BL SA UY çekici kattı.

banner114
PİYASA 20.04.2021, 13:33 Erkan YILMAZ
DMC Lojistik 7 adet MAN TGX aldı

MAN araçlarını tercih eden son firma ise, 1970 yılında Demirci Ailesi tarafından Konya’da kurulan DMC Lojistik oldu. Yarım asrı aşan köklü geçmişi ve ilkeli hizmet anlayışıyla sektörün önde firmaları arasında yer alan DMC Lojistik; büyüme hedefleri doğrultusunda filosunu 7 adet MAN çekici ile güçlendirdi.

“MAN’ın yol arkadaşlığına güveniyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş Konya şube’ de düzenlenen teslimat törenine DMC Lojistik adına yöneticiler Halil Demirci, Yılmaz Demirci ve Hilmi Demirci ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Koordinatörü Uğur Çavdarcı katıldı. Törende sembolik MAN anahtarını teslim alan DMC Lojistik Hilmi DEMİRCİ; “DMC Lojistik olarak, sahip olduğumuz bilgi, birikim, tecrübe ve kendi öz malımız olan 22 adet aracımız ile nakliye, depolama ve gümrükleme alanlarında faaliyet gösteriyoruz. Almanya, Hollanda, Belçika, Norveç ve Fransa gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok ülkeye komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti veriyoruz. Sektörümüzde, zamanında teslimat konusunda kendimize güveniyoruz. Bu taahhüdümüzün altında ise, hiç şüphesiz ilkeli hizmet anlayışımız ve filomuzdaki araçlarımızın kalitesine duyduğumuz güven yatıyor. Bu konuda da MAN hem kesintisiz yol arkadaşlığı hem de araç ve hizmet kalitesi ile bize güç katıyor. MAN araçlarına güveniyoruz ve MAN ile olan iş birliğimizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

“Farkımız; üstün nitelikli araçlarımız ve hizmet kalitemiz”

Kamyon Satış Koordinatörü Uğur Çavdarcı ise, MAN’ı sektörde farklı kılan özelliğinin sadece bugünün değil, yarının ihtiyaçlarına cevap verebilen üstün nitelikli araçları ve sundukları hizmetin kalitesi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: “MAN olarak, her aşamada müşteri odaklı çalışıyor ve tüm müşterilerimizi de ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak görüyoruz. Satıştan, satış sonrasına kadar sunduğumuz ayrıcalıklı avantaj ve hizmetlerle 7/24 daima onların yanlarında oluyoruz. Bu da bizi işletmeler için güvenilir yol arkadaşı ve çözüm ortağı yapıyor.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159