Gezgin Uluslararası Nakliyat, Volvo FH16 750 HP’yi tercih etti

banner113

Balkan ülkeleri ağırlıklı olmak üzere uluslararası taşımacılık yapan Gezgin Uluslararası Nakliyat, filosunu 325 tona varan yükü kolayca taşıyacak gücün yanısıra, üstün konfor ve güvenliğe sahip Volvo FH16 750 HP ile genişletti.

banner114
PİYASA 05.03.2021, 12:57 Erkan YILMAZ
Gezgin Uluslararası Nakliyat,  Volvo FH16 750 HP’yi tercih etti
Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yaptığı, kalite, güvenlik ve çevreye saygı ilkelerini esas alan Volvo Trucks, Gezgin UIuslararası Nakliyat’a 750 beygir motor gücü ve yakıt verimliliğiyle uzun yol taşımacılığı için ideal olan Volvo FH16 750 HP satışı gerçekleştirdi. Uzun yol taşımacılığında, güçlendirilmiş 750 beygirlik motoruyla, Volvo FH16 750 HP’nin yakıt verimliliği ve sağlamlığı sebebiyle Gezgin UIuslararası Nakliyat’ın tercihinde etkili oldu. Volvo FH16 750 HP, aerodinamik tasarımı, geniş ve konforlu kabini, artırılmış güvenliği ve sürücülerin işini kolaylaştıran dinamik direksiyon, adaptif uzun far, Elektronik Kontrollü Fren Sistemi, Şerit Koruma Yardımı ve Stabilite Yardımı, yolcu köşe kamerası gibi ekipmanları ile de beğeni topluyor. Bununla beraber, Volvo FH16 750 HP kamyonlar yüksek ikinci el değerine sahipler.


Teslimat, Gezgin Uluslararası Nakliyat firma sahibi Tuncay Gezmiş, Temsa İş Makinaları - Volvo Trucks; Kamyon Saha Satış Müdürü Yetkin Leventeli ve Kamyon Yedek Parça Satış Müdürü Cihan Kayan’ın katılımı ile gerçekleşti. Gezgin Uluslararası Nakliyat şirketinin sahibi Tuncay Gezmiş, bu iş birliği ile ilgili şunları söyledi: “Volvo Trucks ile daha önce de iş birliği yapmıştık. Araçların sağlamlığını, güvenliğini, yakıt verimliliğini ve hizmet kalitesini zaten biliyoruz. 750 beygirlik Volvo FH16 750 HP’yi gücü, yakıt tasarruflu oluşu, şoföre sunduğu konfor ve güvenlik sebebiyle tercih ettik. Volvo Trucks’ın satış sonrasında da çözüm ortağımız olarak yanımızda olacağını biliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159