banner69

Gülsoylar Turizm Temsa Safir aldı

banner113

Ankara merkezli Gülsoylar Turizm filosuna 50+1+1 koltuklu Temsa Safir otobüs kattı. Aracı Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, firma sahibi İsmet Güllü’ye teslim etti.

banner114
PİYASA 04.02.2021, 17:25 Erkan YILMAZ
Gülsoylar Turizm Temsa Safir aldı

Gülsoylar Turizm 2008 yılında Ankara merkezli olarak kuruldu. Firmanın faaliyet alanı içinde turizm taşımacılığı, seyahat acenteliği ve personel taşımacılığı bulunuyor. Filosunun tamamının Temsa markalı araçlardan oluştuğunu anlatan Gülsoylar Turizm firma sahibi İsmet Güllü, “Şu anda filomuzda 4 Safir, 1 Maraton ve 2 Prestij araç bulunuyor. 2021 yılı içinde yine Maraton aracımızı takasa vererek yeni bir Safir alma planımız var. 2012 yılından bu yana hep Temsa araçları tercih ettik. Şirket kuruluşundan önce de 2001 ve 2005 model Temsa Safir araçlarımız vardı. Temsa tercihimizde en öncelikli konu müşteri yaklaşımı. Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat ile çok iyi bir diyalog sürecimiz var. Bizi Temsa araç alma konusunda hep ikna etmeyi başardı. Ayrıca araçlardan da özellikle 2013 model ve sonrası Safir’lerden çok memnunum. Satış sonrası süreçlerde de şu ana kadar bir sorun yaşamadık. Yakıt tüketimi konusunda Euro 6 motorlu olmasından sonra çok ciddi düşüşler oldu. Prestij araçlarımız yeni 2016-2019 modeller. Prestij araçları kamu da memurların taşınma işinde kullanıyoruz. Prestij araçlardan da genel olarak memnunuz” dedi.

2021’den umutluyuz

Salgın sürecinin iş hacmini 2020 yılında yüzde 50-60 düşürdüğünü belirten İsmet Güllü, “2021 yılından beklentilerimiz büyük ve bu beklenti doğrultusunda yeni Temsa Safir yatırımı yaptık. Şu anda işimiz de var. Çanakkale ve Antalya tarafında işlerimiz var. Bu hafta sonunda 4 araç Kayseri Erciyes’e gidecek. 2021 yılından genel anlamda umutluyuz” dedi.

Filonun tamamı Temsa

Temsa Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat, Gülsoylar Turizm uzun yıllardır Temsa’nın müşterisi. Filosunun tamamı Temsa marka araçlardan oluşuyor. Satış sonrası süreçlerden ve araçlardan duydukları memnuniyetle yeni yatırımda tercihleri Temsa oluyor. Birde yaşanan bu süreçte yatırım yapmayı fırsat olarak gören ve daha sonra işler açıldığında yapamayabilirim düşüncesi ile yatırıma yönelen müşterilerimiz de var. Yeni Safir aracımızın da Gülsoylar Turizm’e hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Firma sahipleri İsmet Güllü, Hayrettin Güllü ve Kemal Güllü’ye Temsa tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159