banner69

Has Otomotiv'den Bomoto’ya Travego 15 SHD

banner113

Türkiye’nin önde gelen operasyonel uzun dönem araç kiralama şirketi Ekol Filo Kiralama’nın grup şirketi Bomoto Otomobilcilik ve Danışmanlık A.Ş özel sipariş Travego 15 46+1 yokcu kapasiteli black edition model aracını filosuna kattı. Aracın satışını Has Otomotiv gerçekleştirdi. Şirket, bu yıl 10 adet Sprinter ve 27 adet Vito yatırımı yaptı.

banner114
PİYASA 23.11.2022, 12:03 23.11.2022, 12:13 Erkan YILMAZ
Has Otomotiv'den Bomoto’ya Travego 15 SHD

Aracın teslimatı Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde Has Otomotiv İstanbul Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban tarafından Bomoto Otomobilcilik Ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamza İmik, Satın Alma Müdürü Emrah Muammer Özer’e yapıldı.

Teslimat töreninde konuşan Bomoto Otomobilcilik Ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamza İmik, 2021 yılında VIP taşımacılık alanında faaliyet göstermeye başladıklarını belirterek, “Türsab A Grubu seyahat acentesi ile Ege Bölgesi’nde başladığımız faaliyetler ile sürücülü ve sürücüsüz transfer taşımacılığı ve günlük rent a car olarak müşterilerimize hizmet sunuyoruz” dedi.

27 Vito, 10 Sprinter yatırımı daha yaptık

2022 yılında Mercedes-Benz Travego yatırımının yanısıra 27 adet Vito ve 10 adet Sprinter yatırımı daha yaptıklarını belirten Hamza İrmik, “Mercedes Benz Türk yetkilileri ile 2023 yılına yönelik araç siparişlerine yönelik görüşmelerimiz sürüyor. Turizm pazarında premium hizmet ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmeyi hedefliyoruz. Travego yatırımı sürecinde Mercedes Benz Türk Finansal Hizmetler başta olmak üzere Has Otomotiv İstanbul Satış Müdürü Soner Balaban’a verdikleri destekler için teşekkür ediyoruz” dedi.

Mercedes tercihi

Bomoto Otomobilcilik ve Danışmanlık A.Ş Satın Alma Müdürü Emrah Muammer Özer’de açıklamasında Mercedes tercihlerindeki etkenleri araçların üstün teknolojiye sahip olması ve sürüş güvenliği açısından beklentilerini tam anlamıyla karşıması olarak açıkladı. Emrah Muammer Özer, işbirliğinin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini de belirtti.

Yeni Travego hayırlı, uğurlu olsun

Bomoto Otomobilcilik ve Danışmanlık A.Ş ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnun olduklarını belirten Has Otomotiv İstanbul Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban’da, “ Bomoto Otomobilcilik turizm taşımacılığı alanında faaliyetlerine kısa süre önce başlamasına rağmen hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile istikrarlı büyümesini Mercedes araç tercihi ile sürdürüyor. Yeni Travego aracında Bomoto Otomobilcilik şirketine hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Yeni işbirliği sürecinde destek vermeye hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum” dedi.

.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159