Hasmer Otomotiv’den Ayzen Tur’a Tourismo 16 RHD

banner113

Ayzen Tur filosuna 2+1 koltuklu Tourismo 16 RHD ekledi. Araç, Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin tarafından Ayzen Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Çelebi ve Nuri Çelebi’ye teslim edildi.

banner114
PİYASA 19.10.2021, 16:43 22.10.2021, 14:01 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den Ayzen Tur’a Tourismo 16 RHD

Otobüsçüler yaşanan bütün zorluklara rağmen filolarını yeni yatırımlarla güçlendirmeye devam ediyor. Ayzen Tur Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çelebi teslimat sonrasında Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu. 31 yıldır taşımacılık alanında bulunduklarını ve bu alanda Mercedes yatırımlarıyla hizmet yarışını sürdürdüklerini belirten Eyüp Çelebi, “Yaşanan bütün zorluklara rağmen işimize yatırım yapmayı seviyoruz. Bu zorlukların aşılacağına önümüzdeki süreçte otobüsçülük sektöründe hareketliliğin eski düzeylerine kavuşacağına inanıyoruz. Bizde yeni projelerde yeni araç kullanabilmek, konforlu ve güvenli hizmet sunabilmek adına Mercedes Tourismo yatırımına yöneldik. Bu noktada ikinci el almak yerine sıfır aracı tercih etmemizin nedeni de, yeni araçların teknolojik ve konfor özelliklerinin yanı sıra işletim sürecinde sağladığı avantajlar oldu. Ayrıca bir süredir sıfır araç temininde yaşanan sıkıntıları da düşündüğümüzde yeni araç alım fırsatı doğunca bizde hemen harekete geçtik ve Hasmer Otomotiv ile bu işbirliğini yaptık. Hasmer Otomotiv’in de bu süreçte verdiği destekler için teşekkür ediyoruz. 2022 yılında yine otobüs yatırımlarımız olacak. Bundan sonraki yolculuğumuz Mercedes markası ile devam edecek” dedi.

Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin de yeni Tourismo 16 RHD otobüsün Ayzen Tur ailesine hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini dilediğini belirterek, “Ayzen Turizm 31 yıldır bu alanda ve bu sürecin çok önemli bölümünü de Mercedes araçlarla hizmet vererek geçirmiş bir firma. Yeni araçlar hem teknolojik, hem konfor özellikleri ile kullanıcılarını mutlu ediyor. İşletim avantajları ile de ağırlaşan maliyetlerde otobüsçünün yüzünü güldürüyor. 2022 yılında da Ayzen Turizm’in yeni yatırımlarında işbirliği yapmaya hazırız. Araç hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159