IVECO’dan ATOM Lojistik’e 100 adet S WAY çekici

banner113

2013 yılında faaliyetine başlayan İzmir merkezli Atom Lojistik’in 100 adet S WAY çekici teslimatının 50 adetlik ilk kısmı İstanbul Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir tören ile gerçekleştirildi. Araçların satışını IVECO Yetkili Satıcısı Aytok Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 23.12.2022, 09:47 23.12.2022, 11:07 Erkan YILMAZ
IVECO’dan ATOM Lojistik’e 100 adet S WAY çekici

Lansmanı 2020 yılında yapılan ve kullanıcıların büyük beğenisini kazanan IVECO S-WAY lojistik firmalarının gözdesi olmaya devam ediyor. IVECO Yetkili Satıcısı AYTOK tarafından 50 adetlik S-WAY çekici Çırağan Sarayı’nda 22 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen bir törenle Atom Lojistik şirketine teslim edildi. IVECO Asya Bölgesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak, Atom Lojistik Genel Müdürü Onur Okumuş, IVECO Müşteri ve Ürün Destek Müdürü Mustafa Er, IVECO Pazarlama ve İletişim Melis Orhan, IVECO İletişim Tülay Gürler katıldı.

Törende bir konuşma yapan IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak; ‘Yılın son teslimatını gerçekleştiriyoruz. Atom Lojistik şirketinin 2023 yılına yönelik de siparişleri var. İzmir’in en değerli, en güzide firmalarından biri olan Atom Lojistik ile iş ortaklığı yapmaktan çok mutluyuz. Atom Lojistik şirketine toplam 100 adetlik bir satış gerçekleştirildi. S WAY ile hedeflediğimiz başarıya ulaştığımızı görmek bizler için büyük mutluluk ama kesinlikle tesadüf değil. Müşterilerimiz araçlardan duydukları memnuniyetlerin yanısıra satış sonrası hizmetlerden de aldıkları kaliteli hizmetten memnuniyetlerini dile getirmeleri bize büyük mutluluk veriyor. En iyi geri besleme araçlarımızı kullanan ve bizden daha iyi ürünlerimizi bilen müşterilerimizin bize geri dönüşleri oluyor. Aracın tasarımlarını ve teknik özelliklerini gördüğümüzde S WAY’in Türkiye çekici pazarında tercih edilen çekicilerden olacağını biliyorduk. 2023 yılında da S WAY ile çekici sektöründe pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz’ dedi. Hakkı Işınak, törende Atom Lojistik’in elektrikli araçları Nikola için Türkiye’de ilk sipariş veren firma olduğunu da açıkladı.

Atom Lojistik Genel Müdürü Onur Okumuş, da törende yaptığı konuşmada, yaptıkları yatırımlar ile global marka olma hedefine doğru ilerlediklerini söyledi. Başarının kolay elde edilmediğini belirten Okumuş, “Bu tür organizasyonlarda başarı her birimin ortaklaşa çalışması ile mümkün olabiliyor. Biz Atom Lojistik olarak Türkiye’nin en büyük Iveco filosuna sahip olan şirketiz. Yol arkadaşlığımız uzun süredir devam ediyor. Araçların yenilenme süreci geldiğinde yine ilk olarak Iveco’nun kapısını çaldık ve uzun süren istişareler sonucunda 2023 yılının S-WAY çekicilerini filomuza katıyoruz. Iveco yönetimine şunu da söylemek istiyorum; “S-Way ile gurur duyabilirsiniz” Atom Lojistik’in en önemli hedefi global lojistik firması haline gelmektir. Bu hedef doğrultusunda elektrikli araç Nikola’nın Türkiye’deki ilk siparişlerini de verdik. Bundan da çok mutlu ve gururluyuz” dedi.


 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159