KA Trans, 40 adet Renault Trucks T460 aldı

banner113

Aksaray merkezli olan KA Trans, operasyonlarını ise Bolu merkezli olarak tüm Türkiye’de sürdürüyor. Gıda taşımacılığı yapan KA Trans, filosunu ilk 40 adet Renault Trucks T460 ADR’li ve retarderli çekiciler ile güçlendiriyor. Bu araçlardan önce şirketin filosunda 35 adet çekici bulunuyordu.

banner114
PİYASA 15.03.2021, 11:12 Erkan YILMAZ
KA Trans, 40 adet Renault Trucks T460 aldı

Koçaslanlar Otomotiv’in Kocaeli’ndeki merkezinde gerçekleştirilen tören ile KA Trans firma sahibi Bayram Yıldız, ilk beş araçlarını teslim aldı. Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Genel Müdürü Mesut Süzer ve Kocaeli Şube Müdürü Ahmet Güler teslimatta bulundu.

Renault Trucks çekiciler ile ilgili memnuniyetleri öğrendik

KA Trans firma sahibi Bayram Yıldız, alım kararlarını vermeden önce detaylı olarak araştırma yaptıklarını belirterek; “Bolu merkezli çalışan pek çok firmadan, Renault Trucks çekiciler ile ilgili memnuniyetlerini öğrendik. Bu firmaların araçların özellikle yakıt tasarrufu, düşük arıza frekansı ve satış sonrası hizmetler konusunda bizlerle paylaştıkları bilgiler, alım kararımızda etkili oldu” şeklinde açıkladı.

ADR’li ve retarderli T serisi çekiciler

Tamamıyla frigofirik gıda taşımacılığı alanında uzmanlaştıklarını belirten Yıldız, “Aradığımız araç özelliklerinin tamamını Renault Trucks çekiciler ile sağladık. Operasyonlarımızın yüzde 60’ını Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerine gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda ADR’li ve retarderli T serisi çekiciler ile istediğimiz performansı yakalayabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Infomax paketi ile akıt giderlerini minimize edeceğiz

Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan teslimatta yaptığı açıklamada; “KA Trans’ın yeni Renault Trucks araçlarından memnun kalacağına güvenimiz tam. Satış sonrası hizmetlerimizle de her zaman yanlarında olacağız. KA Trans, araç başına aylık yaklaşık 18.000 km yol kat ettiğinden yakıt hesabı çok önemli. Araçlarımızda bulunan Infomax paketi ile filonun yakıt giderlerini minimize edeceğimizi ve müşterimizin operasyonlarına katkı sağlayacağımızı biliyoruz” diye belirtti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159