Maki Filo Kiralama Temsa'dan 18 Fuso Canter aldı

banner113

TEMSA yurtiçinde araç teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Fuso Canter satışlarında önemli bir başarı grafiği yakalan TEMSA, enerji sektörüne de hizmet veren şirketlerin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. TEMSA son olarak, AKRO Grup bünyesinde yer alan şirketlerden Maki Filo Kiralama’nın filosuna 18 adet Fuso Canter dahil etti. Aracın satışını TEMSA İstanbul yetkili satıcısı Aldatmaz Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
PİYASA 23.09.2021, 17:45 Taşıma Dünyası
Maki Filo Kiralama Temsa'dan 18 Fuso Canter aldı

Maki Filo Kiralama’nın da bünyesinde bulunduğu AKRO Grup’un 11 şirketle farklı alanlarda faaliyet gösterdiklerini söyleyen AKRO Grup Genel Müdürü Hakan Ersel, fırsat gördükleri iş kollarında büyümeye hız verdiklerini belirterek, “Maki Filo Kiralama şirketimizin filosunda binek otomobilden, her ticari araca yönelik 2800 civarında araç bulunuyor. Yakın zamanda pazarda hidrolik platformlu araçların kiralanmasıyla ilgili bir boşluk olduğunu gördük ve bu sebeple hidrolik platformlu araç yatırımlarına hız verdik. Burada başarılı olmayı ve ilerlemeyi çok istiyoruz. Hizmet sunduğumuz alanda fark yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

Değer sağlayacak araçlara yatırım önemli

Ticarette güven ve aynı dili konuşmanın önemine vurgu yapan Ersel şöyle devam etti: “Bu sektörde iyi hizmet sunacak ve kazanç sağlayacak araçlara sahip olmanız gerekiyor. Fuso Canter da o araçlardan bir tanesi. Satış sonrası süreçler de bizim için çok kıymetli TEMSA bu süreci fazlasıyla karşılıyor. Bu bizim için önemli bir tercih sebebi.”

Fuso Canter tüm beklentilerimizi karşılıyor

Aldatmaz Otomotiv ile güzel bir iş birliği süreci geçirdiklerini söyleyen Maki Filo Kiralama Operasyon Müdürü Erdoğan Bayraktar ise, Fuso Canter araçları daha önce kullandıklarını ve bu araçların performansından memnun olduklarını söyleyerek, “Bu memnuniyet yeni araç alımında da bizi Fuso Canter’e yönlendirdi. Satış sonrası hizmet süreci çok önemli. Her an aracın hizmet verir halde olması gerekiyor. Aynı zamanda yedek parça fiyatlarının da uygun olması ve yedek parça bulunabilirliği açısından sorun yaşamamak önemli konulardan biri. Fuso Canter tüm beklentilerimizi karşılıyor. Araçlar Trabzon ve Elazığ’da zorlu koşullarda hizmet verecek. Aralık ayında bir ihaleye daha hazırlanıyoruz. İhale sonucuna göre yeni araç yatırımları olacak” dedi.

Fuso Canter satışlarında hedefler yüzde 100 tuttu

TEMSA Satış Direktörü Baybars Dağ, Fuso Canter satış hedeflerini tutturduklarını belirterek, “Yolcu grubunda ticari araç tarafı pandemiden etkilenirken kamyon tarafı hiç etkilenmedi. Bu alandaki hedeflerimizi yüzde 100 tutturmuş durumdayız. Önümüzdeki aylardaki ticarete yönelik araçlarla ilgili satış planları oluşmuş durumda” dedi.

Amacımız sürdürülebilir ticaret

Enerji sektöründe araçların dayanıklı olmasının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Dağ, “Her yeni Fuso Canter teslimatında bizi mutlu eden en önemli nokta; daha önce araç sattığımız müşterilerimizin devamlılığın sağlanması. Aslında bizim en büyük amacımız da bu. Sürdürülebilir ticaret yapmak. Enerji sektörü bizim en güçlü olduğumuz alanlardan biri. Fuso Canter araçlarımızın sağlamlığıyla, uygun yedek parça kullanımıyla, serviste kalma gün sayısıyla müşterimize avantaj sağlıyoruz. Bunu da Ansan gibi üst yapıcı desteği ile yapıyoruz. Yeni Fuso Canter araçlarımız hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Toplam pazar tahminin %20 üzerinde kapanabilir

Fuso Canter Türkiye Satış Müdürü Serdar Baş, Maki Filo Kiralama A.Ş’nin ihtiyacı olan araç tiplerini sunan 3-4 marka arasında yer aldıklarını belirterek, “Her zaman onların ihtiyaçlarına uygun ürünler ve satış sonrası hizmetler sunmak için hazır olacağız. Yeni yatırımlarında da her zaman masada olmaya ve katma değer sağlamaya da devam edeceğiz. Güçlü iş ortakları güçlü markalar yaratıyor” dedi.

2020 yılına göre 2021 yılı sonunda 3.5-10 ton arası segmentin yüzde 15-20 civarında daha büyük olacağına dikkat çeken Serdar Baş, “Yıl sonunda, beklentilerin üzerinde %20 daha büyük bir pazar olabilir. Bunda en büyük etken elektrik dağıtım şirketlerinin yaptıkları yatırımlar. 2022’de pazar hareketli olacak” dedi.

Fuso Canter’i tavsiye ettiğimizde bizi üzmüyor

Üst yapı firması Ansan Hidrolik Ansan Hidrolik Genel Müdürü Ali Canayakın, şirketin 2006 yılında kurulduğunu belirterek, “Yıllık 150 araçlık bir üst yapı imalatımız var. Son 3 yıldır yüzde 50’sını ihraç ediyoruz. TEMSA ile güzel çalışmalarımız var. Çünkü müşterilerimize tavsiye ettiğimiz zaman bizi üzmüyor. Fuso Canter araçların şasesi çok kuvvetli. Şase kuvvetli olduğu için her türlü koşullarda dayanıklı. En iyi ürünlerle kesintisiz 7-24 saat hizmet sunma çabasındayız” dedi.

Araçların satışını gerçekleştiren TEMSA yetkili satıcısı Aldatmaz Otomotiv Satış Müdürü Özer Özcan ise, “TEMSA ile Maki Filo Kiralama arasında köprü oluyoruz. Her iki tarafa da doğru bilgi akışını yapıyoruz. Bu iş birliklerini de bizde bayi olarak destekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159